Himos kutsuu!

Ihanaa juhannusta kaikille! Täällä me tytöt ollaan tekemässä lähtöä Himosfestareille! Olin ihan todella nopea koko aamun, jotta pääsen päivittämään blogia vielä ennen lähtöä! Tällä hetkellä kaikki on loistavasti, tykkään mun asusta ja meikki onnistui hienosti kiitos ystävälle. :) Mietin pitkään mun asukokonaisuutta, sillä luvattiin muistaakseni vähän aurinkoa, mutta nyt näyttää aika pilviseltä. Niimpä otan shortsit laukkuun ja nyt puen ylleni valkoisen topin, Anetelta lainatun ihan superihanan kukkatakin ja uudet Mangon tiukat farkut! Jalkaan sujautan balleriinat.. Laukut on täynnä evästä, hyvää juomista ja paljon vaatetta. Viime vuodesta opimme sen, että ruokaa pitää olla paljon mukana ja vaatteita niin, ettei palele! 
Meillä on aina ihan tajuttoman hauskaa yhdessä, ollaan sellainen parivaljakko... ;) Anette on mun rakkain ja melkein ainut tosi läheinen ystäväni (Maija myöskin, terveiset murulle) mutta laatu korvaa määrän ja oon niin kiitollinen tosta kaunokaisesta.
Tällä naamalla lähden.. 
Tietysti punaiset huulet ja kynnet...

Kaikki on valmiina, A valmistaa meille vielä limejuomista matkaan ja sitten kohti Jämsää! Heippa kaunottaret, viettäkää kaikinpuolin mukava, rentouttava ja hauska juhannus! Palaillaan pian! :)
"

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Toi eka kuva<3 Kaikki niin täydellistä.Sinulle sopii tuo huulipuna niin hyvin;)Pitäkää hauskaa;)
LeAnn,
Kauniina kuten aina! ♡ Ihanaa juhannusta ja mukavia festareita! 😊
www.blogger.com/profile/151128285253508342
Maria,
Toivottavasti on sulla kivaa myös! Ihanaa juhannusta! ♥
www.blogger.com/profile/066808663521167329
Anonyymi
,
Olet vähän liiankin täydellinen noissa kasvoposekuvissa. Olis kiva nähdä vähän tilannekuvaa tms myös.
Dahlia,
Oikein rentouttavaa ja ihanaa Juhannuksen jatkoa! <3
www.blogger.com/profile/156885925225925565
Anonyymi
,
Mun mielestä tossa veeran kirjoituksessa lukee kyllä, että ystäviä 😊 mistä näitä "wanna be psykologeja" aina löytyy? 😃
Anonyymi
,
Hei, tämä asia ei liity nyt tähän postaukseen millään lailla, mutta osaisitko valaista minua hieman, kun itse en tiedä.. Eli minulla on kulmakarvassani arpi, eli toinen kulmakarvoistani on silleen kaksi osainen, eli ikinä en ole kulmiani värjännyt, että jos minä värjäisin kulmani, niin tarttuisikohan sitä kulma väri ainetta siihen arpi kohtaan, vai tarttuuko se väri-aine pelkästään itse kulmakarvoihin? Kun haluaisin värjätä silleen, että se arpi ei näkyisi... Olisin kiitollinen jos vastaisit<3
Tiina,
Hei<3 löysin eilen tämän sinun blogin aivan sattumalta ja jäin heti koukkuun:) luin melkein koko blogin 😊 aivan ihanaa että sain löytää tämän koska olen itsekin syvällinen, rakastan ksikkea arjen pieniä juttuja ja näen elämäni ja ympärilläni olevat asiat lahjana, ja kauniina ja tunnen ja aistin asioita syvästi 😊 tämä sinun blogi on kerrassaan löytö. <3 tällaisesta saa sisin ravintoa 😊 aivan ihana asia. Olet ihana ihminen ja toivon sinulle kaikkea mahdollista hyvää jokaiselle elämäsi osa-alueelle <3 oikein ihanan kaunista juhannusta! 😊
www.blogger.com/profile/035660921224438758
Anonyymi
,
laatu korvaa määrän. parempi muutama sydänystävä kuin sata facebook-kaveria =)
Anonyymi
,
Ihana tää sun blogi! Olet kyllä älyttömän kaunis 😊 Toivottavasti oot viettäny kivaa juhannusta!