Himos kutsuu!

Ihanaa juhannusta kaikille! Täällä me tytöt ollaan tekemässä lähtöä Himosfestareille! Olin ihan todella nopea koko aamun, jotta pääsen päivittämään blogia vielä ennen lähtöä! Tällä hetkellä kaikki on loistavasti, tykkään mun asusta ja meikki onnistui hienosti kiitos ystävälle. :) Mietin pitkään mun asukokonaisuutta, sillä luvattiin muistaakseni vähän aurinkoa, mutta nyt näyttää aika pilviseltä. Niimpä otan shortsit laukkuun ja nyt puen ylleni valkoisen topin, Anetelta lainatun ihan superihanan kukkatakin ja uudet Mangon tiukat farkut! Jalkaan sujautan balleriinat.. Laukut on täynnä evästä, hyvää juomista ja paljon vaatetta. Viime vuodesta opimme sen, että ruokaa pitää olla paljon mukana ja vaatteita niin, ettei palele! 
Meillä on aina ihan tajuttoman hauskaa yhdessä, ollaan sellainen parivaljakko... ;) Anette on mun rakkain ja melkein ainut tosi läheinen ystäväni (Maija myöskin, terveiset murulle) mutta laatu korvaa määrän ja oon niin kiitollinen tosta kaunokaisesta.
Tällä naamalla lähden.. 
Tietysti punaiset huulet ja kynnet...

Kaikki on valmiina, A valmistaa meille vielä limejuomista matkaan ja sitten kohti Jämsää! Heippa kaunottaret, viettäkää kaikinpuolin mukava, rentouttava ja hauska juhannus! Palaillaan pian! :)
"

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
laatu korvaa määrän. parempi muutama sydänystävä kuin sata facebook-kaveria =)
Anonyymi
,
Ihana tää sun blogi! Olet kyllä älyttömän kaunis 😊 Toivottavasti oot viettäny kivaa juhannusta!
Tiina
IP: 82.99.3.229