Hiuko palaa...


Voih mikä ihana viikonloppu! Meille tuli eilen ystäviä käymään ja nautimme hyvässä seurassa äidin tekemää herkullista omenapiirakkaa, itse tehtyjä rieskoja, sekä hedelmäsalaattia! Herkuttelimme myös suklaalla, katsoimme telkkaria ja juttelimme pitkän aikaa.. Teki kyllä hyvää pieni rentoutuminen, sillä kouluviikko oli aika voimia vievä.. Maanantaista perjantaihin annoin kaikkeni niin liikunnalle, opiskelulle kuin blogillekin, enkä pitänyt niin sanotusti yhtään vapaata arkiviikolla. Mutta toisaalta se tekee minulle ainoastaan hyvän mielen, jos panostan ja annan kaikkeni itselleni tärkeisiin asioihin!
Eilen aloitimme siskoni Lempin kanssa meidän jo perinteeksi muodostuneen "lukupiirin" iltakymmenen maissa ja opiskelimme hiukan.. :D Tänä viikonloppuna panostan nimittäin vähän enemmän lukemiseen (tentit lähenee..), sillä ensi viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä viettämään pidennettyä viikonloppua Helsinkiin! ;) Luvassa olisi ehkä hiukan juhlimista, kahviloissa herkuttelua, sekä I Love me -messuilla käymistä!
Tänään oon oikeastaan ollut vaan valokuvattavana (ensi viikolla kuulette tästä lisää!), meikannut, tehnyt blogia, opiskellut ja viettänyt aikaa perheen kanssa!
Bloggailua ja hedelmäsalaattia!
Ja vähän opiskelua..
Tarvitseeko tähän sanoa mitään... Rakastan herkkuja. Niin ja Ollille terveisiä, että saimme nämä tuliaiseksi ;)
Meidän suloinen Paavo!
Tytöt herkuttelivat ja katsoivat pitkän aikaa sarjoja koneelta.. Taidankin tästä liittyä heidän seuraan!
Tän lauantai-illan suunnitelmissa olisi saunomista, porealtaassa istumista, rooibosteen juomista ja hiusnaamion tekemistä!
Ps. Olisiko tällaisille kuulumispostauksille kiinnostusta?? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Heidi
,
Moikka ja pahoittelut, että nillitän yhdyssanoista, mutta otsikon virhe häiritsee mua todella paljon. Mietin monta kertaa Indiedaysin etusivulla pyörähtäessäni, että mikähän on Hiuko ja miksi se palaa.
Rosita,
Kuulumispostaukset on melkeinpä aina kiinnostavimpia mielestäni, eli näitä saa laitella oman mielen mukaan! 😊Mukavalta on viikonloppusi kuulostanut, kivaa viikkiksen jatkoa!
siipienhelinaa.blogspot.com
Anna-Maria / Secret Wardobe,
Oi että, kuulostaa ihanalta - rennolta ja mukavalta! OMat viikonloput tuntuvat täyttyvän vähän liikaa kaikkea ohjelmasta (syksyn aikaansaama kirous?), ettei ehdi niin paljoa ihan vain olla ja nauttia läheisten seurasta kuin toivoisi 😊 Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!!
secretwardrobe.bellablogit.fi/
diina
,
Ehdottomasti lisää kuulumispostauksia! Ne on todella mukavia ja sisältörikkaampia kuin esim. asupostaukset. me like! 😊
merenhelmi
,
Toiveesi on kuultu!! 😊 Lupaan kirjoitella kuulumisia paljon useammin ! <3
merenhelmi
,
Hei Anna-Maria ja kiitos kommentistasi 😊

VIikonloppu on ollut kyllä tähän mennessä aivan ihana. Ja onhan niitä tosiaan sellaisiakin viikonloppuja (ainakin tulossa..) jolloin ohjelmaa on aamusta iltaan, etenkin ennen tenttejä. 😊

Mahtavaa viikonloppua sinullekin <3<3
merenhelmi
,
Hei Rosita<3

Kiitos mielipiteestäsi 😊

Tulen siis kirjoittamaan kuulumispostauksia useammin! 😊

Mukavaa viikonloppua sinullekin<3<3
merenhelmi
,
Hei Heidi!! 😊

Se ei ole yhdyssanavirhe tossa postauksessa.. 😊 Kirjoitin sen tarkoituksulla noin erikseen, koska jutussa oli aika monta ruokakuvaa... 😊

Kivaa päivänjatkoa sinulle <3
merenhelmi
,
Hei Kata <3

Sillä ajattelin kysyä teiltä asiaa, koska ennen kirjoitin paljon enemmän kuulumispostauksia ja nyt se on jotenkin unohtunut, mutta pyrin taas kiinnittämään siihen paljon enemmän huomiota...

ja kirjoitan teille paljon kuulumispostauksia!! <3<3

Ihanaa päivää sinulle upeus<3
merenhelmi
,
Joo voin tehdä!! 😊 <3<3

Oon joskus blogin alkuaikoina tehnyt videoita, mutta voisi taas tehdä !:)