hiukset auki

Heels Mango / jeans Mango / shirt MassimoDutti / sunglasses RayBan Wayfarer / bag Louis Vuitton Alma / watch Boss
Olipas mukava päivä tänään. Lähdettiin aamulla siskojen ja äidin kanssa Jyväskylään ja oltiin siellä koko päivä. Kierreltiin kirppiksiä, käytiin cittarissa teellä ja pyörähdettiin isoveljeni Alexin luona. Keskustassa kävin kysymässä tarkemmin aidoista helmikorviksista ja niiden tilaamisesta. Oon niin innoissani, aidot helmet ovat olleet haaveeni nimittäin jo pitkään. Nyt sain vihdoin aikaiseksi mennä kysymään helmikorviksista tarkemmin! Kävin myös hakemassa mun muutamat uudet aurinkolasit. Heh näkyy sitten asukuvissa vähän muitakin versioita kuin nämä Ray Banin Wayfarerit ;) Vaikka ne uudetkin on kyllä aika samantyyliset..
Viime yönä tulin Helsingistä takaisin kotiin ja yöllä en jaksanut letittää hiuksia vaan kieritin ne nopeasti sykkyrälle! Aamulla tuli taas niin kiire lähtö, etten kerennyt laittamaan hiuksia mitenkään, joten jätin ne vaan auki.. Mutta nyt asukuvista katsottuna nehän näyttivät ihan kivan rennoilta. Vai mitä mieltä ootte? :)
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Kiitos Kata ja halaus, kauniisti sanottu 😊 <3 Rentouttavaa ja iloista viikonloppua sinne suunnalle 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
merenhelmi,
Juu hupsista, oon sekoillut! 😃 Ne on Ray Ban Wayfarer aurinkolasit. Oon joskus aikaisemminkin huomannut ton kirjoitusvirheen ja nyt oon toistanut sitä näköjään useamminkin.. Ihanaa, aurinkoista kesää sinullekin ja kiitos kun korjasit 😊 Hih, laukut on kyllä niin ihania.. 😊
merenhelmi.indiedays.com
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229