Hiukset hyvään kuntoon näillä tuotteilla

Tässä pieni postaus siitä, miten sain tänään hiukseni hyvän tuntuisiksi ja näyttämään terveiltä ja hyväkuntoisilta. Aamulla kokeilin monen eri tuotteen sekoitusta. Kaikki kuvassa näkyvät olen todennut todella hyviksi ja tehokkaiksi ja voin suositella jokaista. Itseasiassa osa näistä tuotteista on Aneten, koska kokeilin näitä häneltä.

Tein näistä tuotteista (sekoittamalla kaikkia) tehokkaan hoidon pyyhekuiviin hiuksiin:

1. Aussie Take The Heat 3 minute Miracle Deep Treatment (tehohoito hiuksille)
2. Paul Mitchell Super Strong Treatment (tehohoito hiuksille tämäkin)
3. Sekä Color Mask sävyissä Latte ja Cacao (hiukan sävyä antava hoito, joka myös rakennekorjaa hiusta).

Olen jossain aikaisemmissakin postauksissa maininnut Color Mask:ista, mutta olen aivan hurahtanut siihen. Laitankin sitä joka viikko hiuksiin vähäksi aikaa vaikuttamaan. Se antaa juuri sopivasta sävyä, mutta ei liikaa. Lisäksi rakennekorjaa hiusta. Sillä saa aina hiukset eloon! :)
Olisi tarkoitus leikata latvoista lähiaikoina 5 senttiä pois, koska tuntuvat olevan vähän kuivat ja yleensä aina kun leikkaa hiukan latvoja, näyttää hiukset paljon vahvemmilta ja paremmilta. :)
Oletteko te käyttäneet samoja tuotteita? Onko teillä ehdottaa jotain muitakin hyviä tehohoitoja hiuksille, mitä kannattaisi kokeilla? :)
  • Beauty

Tykkää-merkinnät

Kommentit

susanna89,
Arganöljy tehoaa kuiviin latvoihin
www.blogger.com/profile/022325356469836525
merenhelmi,
Anonyymi:
Oi kiitos kovasti 😊 Kirjotin heti ylös ton tuotteen niin jos äiti tekee tilauksen Feeluniquelle niin voisin ehkä tilata sen kokeeksi. Illanjatkot!

Viivi:
Tykkäsin tosi paljon. Anetenkin mielestä se on hyvä tuote. Ei ole mitään neg. sanottavaa. Hiukset tuntuivat pehmeiltä sen jälkeen. 😊

susanna89:
okei, joo, kiitos!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167