Hiuskriisi

Kertoilin Helsingin lomakuulumisissa tehneeni ihania löytöjä ja yhdestä paperikassista paljastuivat nämä Vagabondin mustat maiharit! Sain itseasiassa tismalleen nämä samat kengät itselleni kuvauslainaa varten, kun toteutin Indiedaysin ja Vagabondin yhteistyökampanjaa. Rakastuin näihin kuitenkin niin valtavasti, että olihan minun saatava kyseiset kengät ikiomiksi!
Kenkien malli on ELBA ja mielestäni nämä ovat tosi hyvät jalassa ja ainakin vielä tarpeeksi lämpöiset..
Ja pieni vilkaisu hiuksiini.. Niitä leikattiin viime viikolla noin 10-15 lyhyemmiksi ja ovat tällä hetkellä vähän yli olkapäiden. Aion kuitenkin leikata niitä vielä lyhyemmiksi! :) Nyt olen suoristanut hiukseni joten ne näyttävät pidemmiltä kuin ilman GHD:n käsittelyä. Normaalisti hiukseni taipuvat hiukan laineilla (etenkin nyt kun ovat lyhyeämmät) ja hiusten ollessa auki ne tuntuvat ja näyttävät näin äkkiseltään aika lyhyiltä :)
Tuntuu, etten itkemättä voi katsoa tätä kuvaa.. :) Missä on se vahva ja aika paksu lettini! Siihen nähden miten hyvässä kunnossa hiukseni ovat olleet, havahduin kyllä todellisuuteen katsoessani tätä kuvaa. Ajattelin ensin, etten julkaise blogissani koko kuvaa tämän hetkisestä tilanteesta, mutta mitä sitä salailemaan. Alan nyt tekemään kaikkeni hiusten eteen ja laitan jossain vaiheessa väliaikakuulumisia kuvien muodossa, jos ja kun hiukseni alkavat palautumaan ennalleen.
Okei, eihän tilanne nyt niin paha ole, mutta tiedättekö sen tunteen jos joskus aikaisemmin asiat ovat olleet huomattavasti paremmin. Onkin yhtäkkiä vaikea hyväksyä sitä, että NYT se on näin.. Ehkä teen tästä liian suuren asian, en tiedä. :)
Niin ihanat kengät!
Mustat maiharit Vagabond / farkut Miss Sixty / paita MassimoDutti / laukku LV / kello Boss
Haluan toivottaa teille herttaisille lukijoilleni oikein iloista päivää! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minna
Minna,
Voi, tiedän tunteen kun hiuksia alkaa yhtäkkiä lähteä, se on tosi pelottavaa! Itselläni tukka oheni viime syksynä, veriarvot ym. olivat normaalit ja luultavasti syy oli stressissä, sehän voi laittaa koko kropan vähän sekaisin. Ja tietenkin välillä on kausia kun hormonit heittelevät ja tukkaa lähtee enemmän.

Älä kuitenkaan yhtään huolestu, kyllä se hiustenlähtö siitä varmasti tasoittuu kun kroppa palautuu normaalitilaan. Tasoittui minullakin, vaikka ei tukan paksuus aivan entisellään vielä ole. Nyt itseäkin melkein naurattaa miten joskus paniikissa itkin että tätä menoahan minusta tulee kalju!

Hiuksesi näyttävät nytkin kauniilta joten älä anna asian vaivata, kyllä ne siitä palautuvat ja uutta tukkaa puskee koko ajan. Ja muista että ihmispäässä on kuitenkin sen verran valtavasti hiusta, että vaikka niitä lähtisikin enemmän kuin normaalisti, se on vain pieni pisara meressä.

Voimia ja jaksamista, ja kiitos että kirjoitat näin myönteistä ja inspiroivaa blogia!
minkki
minkki,
Hei,

minulle myös tuttua tuo hiustenlähtö. Opiskeluaikana kävin lääkärissä samasta syystä, mutta mitään "lääketieteellistä" syytä ei löytynyt. Näin jälkikäteen ajatellen syy on ihan selvä:stressi! Hiuksethan kasvavat sykleittäin (kasvuvaihe,lepovaihe &irtoamisvaihe), mutta ne reagoivat hitaasti muutoksiin elimistössä. Minulle hiustenlähtö ajoittui gradun tekemisen ja yliopistosta valmistumisen jälkeiseen aikaan, joten syy hiustenlähtöön on siis luultavasti ollut se kaikki stressi ja paine, mitä tuohon gradun kirjoittamiseen liittyi. Eli kannattaa siis miettiä, onko elämässä tapahtunut suuria asioita 2-4kk sitten...?

Niin ja samanlainen sulkasato minulla on ollut molempien lasteni syntymän jälkeen (noin 3-4kk synnytyksestä), jolloin elimistö kokee myös aikamoisen stressin. Mutta onneksi tosiaan aika hoitaa yleensä myös hiukset parempaan kuntoon, jos siis taustalla ei ole mitään suurempaa syytä. 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229