hiustenhoito vinkkejä

Tässä olisi lupaamani postaus hiusnaamioista joilla hemmottelen hiuksiani muutaman kerran viikossa. Kerastasen purnukka on eniten käytössäni, mutta välillä käytän vaihtelun vuoksi myös Redken All Soft hoitoa. Muutamia viikkoja sitten sain blogini kautta testattavaksi kuvassa näkyvän John Frieda Full Repair Deep Conditioner Mask - tuotteen jota olen käyttänyt nyt muutaman kerran (lopputuloksena on ollut superpehmoinen tukka).
En tiedä mitä hiuksilleni tapahtui viime syksynä kun niitä tuntui lähtevän ja lähtevän, mutta onneksi nyt hiukset tuntuvat vahvemmilta ja parempikuntoisilta. Olen nyt alkanut entistä enemmän kiinnittämään huomiota hiusten hoitoon ja käyttänyt myös näitä tehohoitoja enemmän.
Redken All Soft Heavy Cream - hiusnaamio on ollut käytössäni jo tosi pitkän aikaa. Tuote on hyvin riittoisa. Kyseessä on hiusnaamio, joka kosteuttaa hiuksia, sekä antaa kiiltoa kuiville ja hauraille hiuksille. Tämä tuntuu olevan hyvä tuote "elvyttämään" hiukset jos ne tuntuvat kuivilta. Tuotteen käyttämisen jälkeen hiukset ainakin näyttävät kiiltävimmiltä ja tuntuvat pehmeämmiltä. Tämä siis levitetään pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5-15 minuuttia. Itse levitän tätä tuotetta hiuksiin ennen kuin menen saunaan (laitan pyyhkeen päähän ja annan hiusnaamion vaikuttaa oikein kunnolla löylyissä).
Kerastasen hiustenhoitotuotteista tykkään tosi paljon. Ainut miinus on vain se, että kyseiset tuotteet ovat täällä Suomessa tosi kalliita. Mutta mm. Kerastasen tuotteita löytyy Lookfantastic sivustolta edullisemmin ja sinne olenkin näpyttänyt yhden jos toisen kerran hiustenhoitotuotteiden tilauksen menemään. Nämä Kerastasen hiushoidot ovat myös ystäväni Aneten yksiä lemppareita. Itseasiassa hänen suosituksesta päätinkin kokeilla kyseisiä tuotteita.
Minulla on kaksi Kerastasen hiushoitoa ja molemmista olen tykännyt. Kuvassa näkyvä purkki on nimeltään Kerastase Oleo Relax Slim. "Kerastase Oleo-Relax –tuotesarja on tarkoitettu vaikeasti hallittaville, karheille, tai pörröisille hiuksille. Antaa hiuksille kiiltoa ja hallittavuutta, tehden hiuksista sileät ja helposti käsiteltävät (lähde)." Hiukseni ovat välillä aika pörröiset ja tällä tuotteella olen saanut ne aina hyvin siloisiksi :) Tätä tarvitsee vain ihan pienen määrän ja hiusnaamio levittyy hyvin hiuksiin. Tämän kanssa toimin samoin kuin edellisenkin, eli levitän pyyhekuiviin hiuksiin ja annan vaikuttaa saunomisen ajan.
John Friedan hiusnaamiosta kirjoitan kokemuksia tänne blogiin vasta sitten kun ole ehtinyt käyttämään sitä enemmän. Mitkä ovat teidän hiustenhoidon luottotuotteet?
Kiinnostaisiko teitä postaus kaikista hiustenhoitotuotteistani? Ps. Alan nyt vastaamaan kommentteihin :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Laura,
Pitäisi kyllä hommata itsellekin jokin superhoitava naamio!! Hiukset ovat aika kuivat kaiken värjäämisen jäljiltä 😃
larazonee.blogspot.de/
merenhelmi
,
Toivottavasti löydät sinulle sopivan tuotteen 😊 Vaikka sellainen hiusnaamio tai sitten jokin hyvin kosteuttava hoitoaine auttaisi varmasti 😊 Hmm, tuli myös mieleen kookosöljy. Olen usein laittanut kookosöljyä yöksi hiuksiin ja aamulla pessyt hiukset shampoolla. Hiukset ovat olleet kookosöljyn jäljiltä tosi pehmeät ja kosteutetut jos innostut kokeilemaan 😊