Hiustenhoitoa Jojoba öljyllä

Hei! Haluaisin jakaa teille yhden hyvän vinkin, millä olen saanut hiukset huomattavasti parempaan kuntoon tässä lähiaikoina. Jojoba öljy kosteuttaa hiuksia, antaa niille kiiltoa, sekä saa ne näyttämään terveemmiltä ja hyväkuntoisemmilta. Vaikka Jojobaöljyä voi käyttää moneen eri tarkoitukseen, kuten koko vartalon ja kasvojen ihon kosteutukseen, haluan tällä kertaa kirjoittaa kyseisen öljyn hyödyistä hiusten hoidossa.
Jos hiukseni ovat kuivat, otan IHerb luontaistuotenettikaupasta tilatun Jojoba öljy purkin apuun. Tuotetta on kätevä annostella sen verran kuin tarvitsee ja levittää sitä hiuksiin. Erityisesti tästä kiittävät kuivahkot latvat, joihin laitan öljyä yleensä hiukan reilummin, jonka jälkeen letitän hiukset. Laitan myös tyynyliinan päälle pyyhkeen, ennen kun alan nukkumaan, ettei tyynyliina mee pilalle.. Annan öljyn vaikuttaa hiuksissa yön ylite, jonka jälkeen pesen sen aamulla shampoolla pois. Öljy on lähtenyt ainakin minulla hiuksista hyvin pois jopa yhdellä pesukerralla. Tämä on kertakaikkiaan ihme tuote, nimittäin hiuksistani tulee pehmeät, sileät ja latvojen kuivuus ja karheus häviää kokonaan. Suosittelen. :)

Jojobaöljyä olen tilannut IHerb luontaistuotenettikaupasta, täältä.  

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Olisiko sinulla joitain vinkkejä epäpuhtaan ihon hoitoon? Olisi myös kiva kuulla miten hoidat ihoasi viikon aikana 😊 Ihana blogi sinulla!
Jenna Hoo,
Oii, vaikuttaa hyvältä. 😊 Pitäis varmaan kokeilla, mutta saako tota mistään muualta kuin tosta nettikaupasta?
www.blogger.com/profile/067060387371052962