hiustuotteeni

Olen saanut nyt lähiaikoina kysymyksiä siitä, mitä hiustuotteita käytän. Tässä siis ne purnukat, jotka löytyvät tällä hetkellä suihkusta. Pesin ennen pitkään hiuksia kananmunalla (kurkkaa oma postaus aiheesta täältä, äidin tekemä postaus täältä). Viime keväänä hiuspohjan ongelmien ja hiustenlähdön takia aloin kuitenkin käyttämään Cutrin BIO+ -sarjan tuotteita, sillä halusin katsoa, olisiko niistä minulle apua.

Aloitin Cutrin Bio+ Balance -sarjalla, joka on tarkoitettu kuivalle, herkälle ja kutisevalle hiuspohjalle. Kun sain hiuspohjani kuntoon, siirryin Cutrin BIO+ Energen Care -sarjan tuotteisiin, jotka on tarkoitettu ehkäisemään hiustenlähtöä, antaen samalla edellytyksiä uusien hiuksien kasvulle. Lupasin kirjoittaa teille miltä tuotteet ovat tuntuneet käytössä ja olenko havainnut muutosta näitä käyttämällä.
Itse sain hiuspohjan kuntoon Cutrin BIO+Balance -sarjan tuotteilla. Siirtyessäni näihin kuvissa näkyviin purnukoihin (Energen Care -sarjaan) en ole huomannut vielä huomattavaa eroa hiusten vahvuudessa, mutta eihän muutos hiusten vahvistumisessa tapahdukaan hetkessä, vaan ajan kanssa ja pikkuhiljaa. Tällä hetkellä minulla ainakin lähtee otsalta aika paljon sellaista "hituhiusta", tiedä sitten onko se katkennutta, mutta ainakin toivon niiden olevan uutta kasvustoa. Jokatapauksessa hiukseni ovat vahvemmat kuin viime keväänä kun luin pääsykokeisiin ja hitaasti hyvä tulee. Aion siis jatkaa näiden Cutrin BIO+ Energen tuotteiden käyttämistä, jotka aktivoivat hiuspohjaa ja ehkäisevät hiustenlähtöä. Tuotteet kun tuntuvat kaiken lisäksi sopivan minulle hyvin.
Edellä mainittujen lisäksi minulla on käytössä Kerastase Nutritive Oleo-Relax hiusnaamio, joka on itseasiassa ollut minulla jo joulukuusta 2012 lähtien. Olen käyttänyt tuotetta aika epäsäännöllisesti, mutta sitä on edelleen aika paljon jäljellä. Tämä tekee hiuksista ihanan sileät, kiiltävät, hallittavat ja pehmeät. Ihan pieni määrä riittää ja se levittyy hyvin myös pitkiin hiuksiin. Purkki on Suomessa aika kallis, mutta säästövinkkinä olen sekoittanut tätä tuotetta hoitoaineen sekaan. Ja jos haaveilet Kerastasen tuotteista, kannattaa kurkata Lookfantastic-sivusto, josta olen löytänyt tämän merkin tuotteita huomattavasti edullisemmin kuin Suomesta. Kerastase Oleo-Relax Slim -hiusnaamiosta ja muistakin hiushoitovinkeistä voit lukea lisää täältä postauksesta.
Color Mask -tehohoitoa sävyssä Cacao tykkään käyttää silloin tällöin. Se antaa kivan sävyn hiuksiin, mutta lopputulos ei kuitenkaan näytä värjätyltä, vaan mielestäni aika luonnolliselta. Etenkin näin kesän ja ulkomaanmatkojen jälkeen tämä tuote on ollut avuksi ja antanut kiiltoa, sekä tummemman sävyn auringon polttamiin hiuksiini. Color Mask on siis hiusten tehohoito, joka rakennepaikkaa hiuksia ja ylläpitää, sekä syventää olemassa olevaa hiusväriä. Color Mask onkin pysynyt yhtenä minun lempparina hiustuotteiden saralla jo monen vuoden ajan.
Näistä tuotteista Cutrin Energen -sarjan tuotteet on saatu testikäyttöön
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Myy
,
Olen aiemminkin käyttänyt Bio+ -tuotteita ja nyt eilisen kampaajakäynnin yhteydessä ostin taas kyseisen sarjan shampoota. Mulla reagoi hiuspohja herkästi kaikkeen, en esimerkiksi voi käyttää lakkoja tai muita muotoilutuotteita. Psoriasikseni on yleensä pysytellyt kesäisin poissa ja talvellakin vain polvissa, mutta nyt se on ensimmäistä kertaa karannut (onneksi hyvin pienissä määrin ainakin vielä) päänahkaan ja toiseen reiteen. Nyt kokeilen, josko shampoo edes hieman helpottaisi oireilua. On kyllä muutenkin tosi hyvä tuotesarja, joten ei mene hukkaan, vaikkei psoriin itsessään tehoaisikaan.
Maija
,
Onkohan minkä hintaisia nuo BIO+ tuotteet? Ja saako niitä ostettua vaikka ihan sokkarilta? 😊 Tosi hyvä esittely tuotteista 😊
Mousse,
Color maskia olisi kiva kokeilla, kuulosta just sopivalta kun ei halua liian värjätyn näköisiä hiuksia 😊
kivipuuteri.blogspot.fi/
merenhelmi,
Moikka Laura ja jep! 😊 Itse olen kyllä tykännyt noista, hyvin auttoivat minun päänahan ongelmissani. Kivaa viikonloppua!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Tosi ihana kuulla Lempi <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos Maija! En ole ihan varma, että saako näitä tuotteita Sokokselta (mun piti käydä Sokokselta tarkistamissa eilen), mutta ainakin Sokoksen verkkokaupassa on näitä Cutrin BIO+ Energen Care -sarjan tuotteita myynnissä, täällä: http://www.sokos.fi/fi/sokos/haku/Cutrin%20Bio%2B%20Energen

Mutta en ole ihan varma, että mistä näitä BIO+ sarjan tuotteita saisi kaikista edullisimmin. Ainakaan Lookfantastic-sivustolta, mistä oon tilannut monia hiustuotteita edullisemmin, en huomannut olevan Cutrin tuotteita ollenkaan myynnissä. Laittakaa ihmeessä viestiä jos joku tietää, että mistä näitä saisi hankittua kaikista edullisimmin.

Oikein ihanaa päivänjatkoa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle 😊 Laitan heti viestiä jos löytäisin, että mistä näitä saisi edullisimmin tilattua. Niin ja kiitos kommentistasi 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Se on kyllä totta. Huomasin juuri, että Sokoksella on Color Maskit alennuksessa kun ne on aika kalliita normaalihintaisena.

http://www.sokos.fi/fi/sokos/kc-professional-color-mask-tehohoito-200-ml

Mutta täytyy vielä etsiä tarkemmin, että mistä Color Maskin saisi hankittua kaikista edullisemmin. Mun Color Mask on aika lopussa niin pitäisi jostain hankkia uusi purnukka 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka Myy ja kiitos kommentistasi 😊 Minulla on sama, etten oikein kunnolla pysty käyttämään lakkoja tai muita muotoilutuotteita, tulee hilsettä ja päänahka kuivuu jne. Noi tuotteet tuntuvat kyllä helpottavan ja auttavan, onneksi 😊 Sitä on olen tässä miettinyt viime aikoina, että pitäisikö siirtyä taas kananmunalla pesuun, mutta täytyy nyt miettiä.
merenhelmi.indiedays.com
Hanilo
,
Hei!

Samoja tuotteita käytetään täälläkin! Mulla on Cutrinin balance sarja käytössä ja color maskista silver-sävy. 😊 Lisäksi pahimpaan talviaikaan käytän vielä Balance sarjan hiuspohjaan jätettävää geelivoidetta.

Cutrin-sarjan shampoita löytyy Sokokselta ja stockalta ainakin. Kannattaa käydä myös kurkkaamassa Lumenen tehtaanmyymälä Espoossa, Cutrin kun on Lumenen tuotemerkki. Uskoisin, että Suomen kaupoissa hinnat ovat aika lailla samoissa.
merenhelmi,
Moikka!

Color Mask on kyllä ihan ykkönen kun hoitaa ja samalla antaa sävyä hiuksiin ja toi Cutrin Balance sarja tuntuu auttavan täälläkin. Ja kiitos myös vinkeistä noiden tuotteiden suhteen. Täytyykin joskus piipahtaa Lumenen tehtaanmyymälässä! 😊
merenhelmi.indiedays.com