Hohdetta kasvoille

Huomenta kaikille! <3
 Jo aamuvarhaisesta saakka olen ollut ihmeen hyvällä tuulella.. Vaikka kello herätti kuuden aikoihin, eikä siinä vaiheessa niinkään naurattanut, univelkakin tuntuu silmissä, mutta minua vain hymyilyttää. Muutaman tunnin matkan teon jälkeen olen asunnollani ja marssin suoraa päätä valmiiseen aamupalapöytään. Luonnonjogurttia, marjoja, hedelmiä.. Tykkään niin paljon! Sain kerättyä viime hetkellä kasaan kaikki tarvitsemani muiden pienellä avustuksella ja ehdin bussiin, jolla tällä kertaa taitan matkaani. Lähdin hetki sitten perheeni luota kuin jokin puolen vuoden lomalle suuntaava matkalainen: kolmen ison laukun kanssa, innostunut hymy huulilla. Miten voinkaan olla näin iloinen kouluun lähtiessäni.. Etenkin jos suunnitelmiin on uskominen, ei päivä voi tuoda tullessaan kuin hyvää. ;)

Muistan kun parin minuutin mielijohteesta päätin muuttaa toiselle paikkakunnalle ja lähteä opiskelemaan.. Näin ensimmäisen kuukauden aikana en ole katunut päätöstäni pienintä sekuntiakaan, päinvastoin! Uusi koulu, sympaattiset ystävät, rauhoittavat lenkkipolut.. tekevät minulle niin hyvää ja voin sanoa olevani erityisen tyytyväinen päätökseeni. Olen varmasti hehkuttanut tästä jo ihan tarpeeksi.. :D Mutta uskon siihen, että kannattaa kuunnella vaistoaan, minusta tuntuu, että se johdattaa aina hyviin  päätöksiin ja onnelliseen elämään. :) Niin haluan ainakin itse tehdä!:)


Päivän meikkiä loihtiessani muistin yhden ihanan tuotteen, jonka olemassaolon olin jo tyystin unohtanut! The Body Shop The Sparkler All Over Shimmer on riittoisa ja kauneuden hohtoa tuova ihanuus, jonka bongasin Las Palmasin Body Shopista viime vuoden puolella. Tätä saattaa toki löytyä Suomestakin, mutta ainakin vastaavanlaisia on monien kosmetiikkamerkkien valikoimissa.  On aivan pakko suositella sen verran, että todella oiva vaihtoehto on kyseessä, jos haluaa pientä kimmallusta ja hohdetta esimerkiksi poskipäille. Kruunaa kauniin ja luonnollisen meikin täydellisesti, mutta sopii myös juhlaillan lookiin kuin nenä päähän. Kaikinpuolin aivan ihana kosmetiikkatuote, johon on ollut tyytyväinen myös rakas ystäväni, kosmetiikan maailmaan hurahtanut Anette

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Me and My,
Tuolla Body Shopin kimalteella saa kyllä kauniit säihkysääret 😊!
www.blogger.com/profile/087081553229535099
merenhelmi,
Niimpä. 😊 Vaikka juhlimaan lähtiessä. 😉 Kiitos kommentistasi Anette. <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167