Home again..

Pitkästä aikaa täällä blogissa!

Nyt on ihana ilta edessä: juomaa, saunomista, porealtaassa olemista ja vain rentoutumista. Oon nimittäin niiin väsynyt kun tulin aamuyöstä bussilla kotiin.. Olin eilen päivän Helsingissä, olihan se kieltämättä aika mukavaa. ;)Kotimatka tuntui vain elämäni pisimmältä, ensinnäkin olin aivan jäässä, vaatteet ja kamera, sekä kaikki muutkin tarpeelliset jutut jäivät ystäväni Lindan luo kun en kerennytkään enää hakemaan niitä.. Tosiaan eilen oltiin kaupungilla, vierailtiin siellä Vuittonilla, käytiin syömässä hyvät salaatit, juomassa yhdet ja sellaista. Seura oli mukavaa.:)
Tais olla viime viikolla kun hetken mielijohteesta päätin hankkia orkidea kasvin valkoisen ruukun kera piristämään päiviäni. :) Eikö olekin kaunis? 

Ja Vuittonista puheen ollen, yks lukijoistani kyseli, että mitä he siellä liikkeessä sanoivat minun laukkuni kohdalla.. Lähdin siis huomattaumaan Neverfull koululaukustani, koska sen hihnoista ovat kuluneet punaiset "koristeet" aika nopeasti. Ja jos jotain vaadin, en anna kovin helpolla periksi. :) En tässäkään tilanteessa, sanoin aivan suoraan, etten hyväksy sitä, että hihnat ovat kuluneet niin nopeasti. No, tällä hetkellä tilanne on se, että laukku lähtee joko korjaukseen tai se vaihdetaan täysin uuteen yksilöön. :) Laukkuni jäi sinne, se odottelee korjaajan arviointia. Oletteko te palauttaneet tai käyneet huomattamassa merkkilaukuista? Miten on käynyt?

Mukavat illanjatkot teille! :) 

Tykkää-merkinnät