hotellivinkki Lontooseen

Brown's hotelli Lontoo / Brown's hotel London
Tää pyyheidea on mielestäni aivan loistava. Paperien sijaan pehmoisia pyyhkeitä oli käsienpesualtaiden yhteydessä ja käytetty pyyhe heitettiin sitten pyykkikoriin.
 
Lontoon matkalla majoituin Brown's -hotellissa kuten olen tainnutkin kertoa täällä blogin puolella jo aiemmin. Halusin postailla hotellista vielä yhdessä erillisessä postauksessa, Brown's jäi nimittäin mieleeni todella positiivisesti. Ystävällinen ja auttavainen asiakaspalvelu oli asia, joka ansaitsee kyllä erityismaininnan! Kun saavuin taksilla hotellin pihaan, laukkuja ei tarvinnut viedä itse huoneeseen ja taksin ovikin tultiin avaamaan. Aamupalalla ollessani tultiin muutamaankin kertaan kysymään, saisiko olla jotain erikoiskahvia, teetä tai jotain sellaista, mitä ei löydy aamupalapöydästä. Yksi tyttö taisikin mainita, ettei ole koskaan juonut yhtä hyvää kahvia kuin aamupalalla kyseisessä hotellissa. Illalla tullessani takaisin huoneeseen, oli kasvonaamio (toisena iltana kuorintavoide) tyynyllä odottamassa. Tällaiset pienet, ihanat huomionosoitukset jäävät erityisesti mieleen, miten rentouttavaa olikaan mennä kylpyyn pitkän päivän päätteeksi ja levittää kasvoille naamio vaikuttamaan.

Kokonaisuudessaan hotelli oli mielestäni ihanan viihtyisä. Lämminhenkisen ja viihtyisän siitä teki sisustuksen (kauniita kukkia, upeita taide-esineitä, maalauksia....) nimenomaan hyvä tunnelma ja ystävällinen ilmapiiri. Kun esimerkiksi etsin unenpöpperössä bloggaajaystäväni huonetta eräs aamu, tuli siivooja minut heti huomattuaan kysymään, miten voi olla avuksi. Eipä siinä sitten mennytkään kauaa kun olin oikean oven kohdalla. Kaikki jokaista pienintä asiaa myöten toimi ihan viimeisen päälle ja siellä todellakin tehtiin asiakkaiden olo mukavaksi. Voisin mennä kyseiseen hotelliin koska vain uudelleen.

Aamupalasta täytyy vielä mainita erikseen, paikka oli kuin tunnelmallinen olohuone. Gluteenittomalle ja maidottomalle ruokavaliolle oli kattavasti vaihtoehtoja valittavana. Kaikki olivat todella, todella hyviä! Ilahduin myös herkullisesta juustovalikoimasta. Terveellisiä vaihtoehtoja, kuten hedelmiä ja marjoja oli runsaasti tarjolla.

Ihan rehellisesti sanottuna en keksi hotellista ainuttakaan negatiivista sanottavaa! Sijainnista lähtien kaikki toimi niin täydellisesti. Hotelli on kuin unelma. Tietenkään hintansa puolesta paikka ei ole se osuvin valinta jos haluaa lomailla edullisesti, mutta tämä olisi ihana valinta esimerkiksi hää- tai synttärimatkalle, jolloin voi hyvällä syyllä panostaa parempaan :)

Lisää kuvia hotellista löydät halutessasi täältä.

Illallisesta ja aamupalasta postailinkin jo aiemmin täällä ja täällä postauksissa.

Hotellimajoituksen sponsoroi Netflix

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anne,
Näyttää aivan ihanalta hotellilta! Kyllä tuolla kelpaisi majoittua 😊 Kiitos vinkistä, tässähän tulee ihan matkakuume 😊

http://justsayinghianne.blogspot.fi/
justsayinghianne.blogspot.fi/
merenhelmi,
Todella ihanaa kuulla, kiitos palautteestasi! Tämä lämmitti mieltä! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Se oli kyllä tunnelmallinen ja viihtyisä! 😊
merenhelmi.indiedays.com