Huippukirja!

Rita Stiens - Totuus kosmetiikasta 
Olen vihdoin löytänyt sen mitä olen etsinyt. Katriinan kaupan kirppikseltä löytyi kirja, joka on todella hyvä opus kosmetiikan kemikaaleista. Ihonhoito- ja kosmetiikkateollisuus on valtava bisnes, jossa liikkuu vuosittain miljardeja euroja. Mutta kuinka moni meistä tietää, mitä käyttämämme tuotteet sisältävät? 
Totuus kosmetiikasta esittelee ja vertaa tavallisen kosmetiikan ja luonnonkosmetiikan eroja, haittoja ja hyötyjä. Kirjasta käy ilmi, millainen tuote on turvallinen ja aidosti laadukas. Kirja antaa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:
- Millaiset aineet edesauttavat ihon ja hiusten hyvinvointia - Miten tavallinen ja luonnonkosmetiikka eroavat toisistaan ja miten tunnistaa aito luonnon ainesosista valmistettu tuote - Mitä ainesosia kosmetiikkatuotteet sisältävät - Ovatko kauneudenhoitoaineet niin hyviä ja harmittomia kuin valmistajat väittävät - Ovatko kalliit tuotteet parempia kuin edulliset
Kirjassa on käsitelty erikseen kasvojen ja vartalon hoito, hygienia ja hiustenhoito, meikit ja aurinkosuojatuotteet. Kirjassa on aakkosellinen luettelo noin 2000:sta kosmetiikkateollisuuden käyttämästä aineesta, jotka on arvioitu kirjassa selkein symbolein. 
Kyseessä on kirja, joka on mielestäni yksi parhaimmista kosmetiikkaan liittyvistä kirjoista mitä olen lukenut. Paljon mielenkiintoista tietoa löytyy niin paljon kuin vain lukea jaksaa. Voin ehdottomasti suositella tätä kirjaa muillekin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Onkohan noita kirjoja kirjastossa tai vielä myynnissä kirjakaupoissa? 😊
Eveliina,
Vaikuttaa todella kiinnostavalta! Tuo pitää ehdottomasti saada luettavaksi 😊
www.blogger.com/profile/086690126298779610
merenhelmi,
Se on kyllä tosi hyvä kirja. 😊 Kirja onkin minulla juuri yöpöydällä odottamassa lukemista. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Uskoisin, että ainakin kirjastoista löytyy. Jos ei löydy "omasta" kirjastosta, niin ainakin täällä kirjastoissa voi tehdä seutu- tai kaukolainan, jolloin kirja voi tulla muista kirjastoista. En ole aivan varma, että onko tota kirjakaupoissa myynnissä, itse en ole nähnyt tota kirjakaupoissa. Mutta voisihan sitä jostain isommista kirjakaupoista vaikka löytyäkin. Ja netistä kirjan saa ainakin ostettua! 😊

www.blogger.com/profile/015246971550904167