Huippulöytöjä!

Oletteko koskaan kokeilleet Calvin Klein kosmetiikkaa?

Pitkän matkan matkustivat muutama Calvin Kleinin kaunokainen, ennen kuin saapuivat kätösiini. Innosta hihkuen availin kääröistään muutaman suloisuuden, joita lähdin heti ruotimaan.. Paljon  kosmetiikkaa kokeilleena voin todeta, että yllätyin näiden mahdottoman hyvästä hintalaatu suhteesta. CK meikit eivät aiheuta suurta lovea lompakkoon, vaan ovat ihmeen edullisia. Kaikenlisäksi ovat aivan ihania: luomiväri pysyy hienosti paikoillaan, levittyy kauniisti ja on sävyltään aivan loistava, etenkin arkikäyttöä ajatellen. Hohtaa valoa ja kirkastaa katsetta. Rajauskynän sivellin on mitä parhain, tekee tarkkaa, upeaa jälkeä ja pysyvyys on huippuluokkaa. CK kosmetiikkaa myydään esimerkiksi DirectCosmetics ja Strawberrynet sivuilla. Mutta Suomen markkinoilla en ole muistaakseni törmännyt Calvin Kleinin meikkeihin? Myydäänkö kyseistä merkkiä Suomessa, jos myydään niin missä? Olenko kulkenut silmät kiinni... Haluan vain sanoa teille tuhansille kosmetiikan ystäville, että yllättävän laadukkailta tuotteet ainakin ensikosketuksella vaikuttivat. Tykkäsin todella.

Eilinen (kirjaimellisesti) hujahti kirjastolla, päivällä meinasi iskeä epätoivo kun väsytti aivan valtavasti ja tiesin, että koko päivä olisi lukemista edessä. Mutta päikkäreiden jälkeen olin kuin täynnä uutta energiaa, joten päivä sujui kuin tanssi! Sain luettua kahdeksan tuntia putkeen (viime hetken paniikkilukeminen, tiedätte varmaan..) Nyt lähden niiin iloisin mielin näyttämään taitoni ja lähiaikoina poikkean Vuittonille tästä lukemisesta palkinnoksi. Olen vielä kahden vaiheilla, lähdenkö paperikassissa kalenteri, huivi, vai kenties jotain muuta tyttömäistä ja tyylikästä. Yhtään laukkua en enää  tarvitse, koska kokoelmani palvelee minua täydellisesti. Ehdin myös poikkeamaan keuhkokuvassa. Mies kutsui minut vastaanottohuoneeseen, ei tervehtinyt, eikä mitään: "Ovi on nyt lukossa, ota rintsikat pois!" :D Jassoo. Huomenna kuulen tuloksia niin keuhkokuvista kuin verikokeistakin. En usko, että niissä on mitään. En vain halua uskoa siihen. Aurinkoista päivää!

Ps. Tänään se koe on ohitse ja illalla katsotaan leffaa rakkaan ystäväni seurassa, herkutellaan hedelmillä, luomunokkosteellä ja hyvällä suklaalla. Olen aika iloinen..  What a day! <3 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Pohdin juuri LV:n maksutapoja ja täältä löytyikin sattumalta vastaus 😊 mutta tietääkö joku onko suomen liikkeen hinnat lähimpänä ranskan/saksan/espanjan hintoja?? Kuinka paljon pitää esimerkiksi lisätä hintaan lisää jotta vastaisi suomen hintaa?
Salla
,
Heips! Noita meikkejä saa Anttilasta, olen joskus sieltä ostanut. Ihmettelin kyllä myyntipaikkaa mutta ihan tuollaisia ne juuri olivat 😊