huipputarjous

Yhteityössä Kuntokeskus Huippu
Moikka kaikille! Nappasin nämä kuvat äsken viidessä minuutissa kaukolaukaisimen kanssa ja sainkin sitten juosta tukka putkella bussiin kun oli kiire jo ennestään :D En ole tainnut koskaan juosta matkalaukun kanssa keskustan kautta seitsemässä minuutissa bussiasemalle, mutta kiireestä viis, sain kun sainkin kuvat postausta varten ;)

Mutta aiheeseen.. Olen kertonut aikaisemminkin, että treenaan kuntokeskus Huipussa Kuopiossa. Tosin nyt on tullut väkisinkin muutaman viikon tauko pitkittyneen flunssan takia, mutta ensi viikolla olisi tarkoitus suunnata takaisin painoharjoittelun, joogan, tanssin, kahvakuulan ja kehonhuoltovenyttelyn pariin. Ne vaan pysyttelevät mun omina lemppareina, vaikka täytyisi kyllä kokeilla myös joitain minulle ihan uusiakin ryhmäliikuntatunteja. Mutta olen tykännyt treenata kyseisessä paikassa! Voin siis lämmöllä suositella sitä kaikille muillekin. Ja jos olet miettinyt, että ottaisit näin kesän kynnyksellä kuntosalijäsenyyden, Huipulla on nyt todella edullinen tarjous. Uudet asiakkaat saavat nimittäin koko loppuvuoden treenit yhteishintaan 199€ (hinta sisältää ryhmäliikuntatunnit ja kuntosalin käytön 24/7 vuoden loppuun saakka). Ehkä parasta mitä itselleen voi tehdä, on huolehtia omasta kropasta ja hyvinvoinnista :) Nyt jos ottaa jäsenyyden, tulee ainakin liikuttua myös kesällä ja voi luvata itselleen terveellisemmät elämäntavat loppuvuotta ajatellen :) Toki terveellinen elämä sisältää paljon muutakin kuin liikuntaa, mutta kyllä se liikunta vaan antaa hurjasti energiaa ja auttaa jaksamaan arjessa! :) Pirteää ja iloista viikonloppua kaikille!

Lisää tarjouksesta voit lukea halutessasi täältä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
en halua olla mitenkään ahdisteleva tai epäkohtelias, päinvastoin, mutta mielestäni rintasi ovat todella suuret siihen nähden minkä kokoinen muuten olet. lieneekö silikoni-implantit jo noin nuorella iällä? Toisaalta rintasi ovat hyvin luonnollisen näköiset ja varsinaiset herkkupalat. 😊 olet joka pojan unelma ainakin ulkonäön puoleen!
merenhelmi,
Hei!

Rintani ovat 100% luomut, minulla ei ole silikoneja. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
voi taivas mikä kommentti anonyymiltä! miksei laittanut tuota samaa omalla nimellään? : DDDD
eih näin (double facepalm)

nätti veera!
Anonyymi
,
treeni näkyy (:
merenhelmi,
Heh ei kyllä näy! 😉 😃 Mutta kiitos kuitenkin! Nyt on tullut vähän liikaa taukoa kun oltiin lomamatkalla, olin kipeenä ja nyt vielä tämä viisaudenhampaidenpoisto... Mutta jos sitä ensi viikolla pääsisi taas takaisin kuntosalille 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167