Hullu riskinotto(ko)

Kai se on pakko lähteä mun vakiolenkille ja tuulettamaan vähän ajatuksia! :) Lupauduin vielä lähtemään illalla isän kanssa kuntosalille, nyt vain mietin, että miksi ihmeessä.. On nimittäin tosi väsynyt olo juuri nyt, mutta siinä vain piristyy... Julkaisin eilen kuvia Louis Vuitton kirjasta, mutta en tietenkään kaikkia kuvia, upeita otoksia on vielä Picasa täynnä, joten tässä seuraava erä. ;)
Nyt vähän arveluttaa... Otin tietoisesti niin suuren riskin tänään äidinkielen yo-kokeessa, että tulos voi olla joko todella hyvä, tai oikeesti todella huono. Halusin kirjoittaa persoonallisen esseen, joka varmasti jää lukijan kuin lukijan mieleen ja erottuu niistä tuhansista muista, toivon vain, että kirjoitin siitä mitä haettiin ja pysyin tehtävänannossa. Joo o... Saa nähdä miten käy. ;) Olen nykyään jotenkin sata kertaa rohkeampi kuin ennen monessakin asiassa.

Tehtävänanto mistä kirjoitin tänään neljä sivua oli kaikessa yksinkertaisuudessaan: "Voiko lehtikuvaan luottaa?" Se oli mielestäni kaikista mielenkiintoisin kysymys, kirjoitinkin viimeiselle sekunnille saakka... :D Mutta nyt sinne lenkille!


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei osaisitko antaa vinkkejä millaista kuntosali ohjelmaa aloittelijan kannattaisi tehdä ja kuinka pitkään `alottelijan` ohjelmaa olisi hyvä tehdä? 😊 Itseä kiinnostaisi käydä kuntosalilla, vaan rohkeus ei taida riittää lähtemään sinne yksin ja vieläpä miesten sekaan. :/ Sulla on onneksi joku seuralainen ja opastaja siellä. 😊
Cherry,
Mä meinasin kans kirjottaa tosta aiheesta! Valitsin kuitenki loppujen lopuks sen 8. aiheen niistä lasten kasvuympäristöistä, mut just ku olin palauttamassa papereita tajusin, et olin luultavasti tajunnu sen tehtävänannon vähän väärin :S No ei voi enää mitään...

Mut toivottavasti sulla meni sit hyvin! 😊
www.blogger.com/profile/112809587840598194
merenhelmi,
Moi Cherry!!<33 Tiedätkö mitä?? Mä meinasin kirjoittaa siitä lasten kasvuympäristöistä, kello oli jo puol kymmenen kun vielä arvoin niiden väliltä. 😃 Hei mitä luulet, että siinä haettiin siinä kysymyksessä mihin vastasit?:)

Toivottavasti sulla meni hyvin! 😊 Mä en oikeesti tiedä yhtään, menikö se ihan ohi aiheen, tein tosi persoonallisen esseen, käytin ironiaa ja aika paljon retorisia keinoja. En tiedä menikö se vähän ylite. 😊 Jännityksellä odotan, apua...

Oli mun mielestä huonot kysymykset! Kuka nyt keksii neljä sivua jostain nimestä.. Hengittelin kyllä syvään ja mietin, että hohhhoijjaa kun sain sen paperin eteeni..
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Rohkeasti sinne vain! 😊 Kohta huomaatkin, että ei siinä oo mitään ihmeellistä mennä sinne miesten sekaan, usko pois!:) Se kynnys voi olla aluksi vähän korkealla, mutta siihen tottuu ja yhtäkkiä sinne onkin tosi kiva lähtee.:)

Mun on pakko sanoa, että en valitettavasti!:/ Ainakaan tällä hetkellä. Isä tekee minulle ohjelman ja luulen, että ohjelma on kolmelle viikon päivälle ja joka päivä on eri ohjelma. Ei päästykään tänään lähtemään, mutta me mennään varmasti huomenna. 😊 Kannattaa kyllä kysyä joltain joka osaa neuvoa, pääsee paljon parempaan alkuun! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Jep 😊 Niin on 😊 Ne on kuin taideteoksia.<3 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos älyttömästi <3 Näkisitpä ilmeeni nyt!:) Ilahdun niin paljon juuri tällaisista kommenteista, parhautta.<3

Voi kuule:) En ole aina yhtä pirteä, mutta tuun iloiseksi esimerkiksi liikunnasta. Ihminen on onnellinen silloin kun tekee asioita joista tykkää.. Rakastan blogin pitämistä, joten ehkä sen takia olen aina niin iloinen kirjoittaessani näitä postauksia. 😊 Kiitos, kiva kuulla. 😊 Tällä hetkellä voin sanoa, että olen onnellinen (koska kirjoitukset ovat ohi!:D)
Voin tottakai tehdä "päivä kuvina" postauksen. Yritän muistaa sen nyt tässä lähipäivinä ja kantaa sitä kameraa mukana vaikka koko päivän. Mulla alkaakin huomen uus jakso koulussa ja muutenkin alotan nyt uuden harrastuksen, joten se olisi kiva postausidea. Hyvää yötä!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Näin on! 😉 Vähän kauhulla kyllä odotan. Jännittää menikö se ihan päin *******..
Täytyy käydä huomenna kysymässä äidinkielen opelta voisko se lukea pikaisesti mun vastauksen läpi!!:) Mutta toisaalta otin riskin, joten oon valmis kohtaamaan sen, jos riski ei kannattanutkaan. 😃 Sitten meen keväällä uusiks. 😊 Kerron tottakai miten kävi! Mä kirjoitin ruotsin ja englannin. 😊 Ihanat illanjatkot sinulle 😊 Päiväni pystyi kyllä osuvasti tiivistämään tohon "se ei pelaa joka pelkää" lauseeseen. 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Cherry,
Hahah kiva ! 😃 No siis eka ku luin sen tehtävänannon niin aattelin et siin pitää kertoo VAAN niistä kuvista ja niissä olevista lapsista... Sit just ennen ku palautin nii luin sen tehtävänannon vielä kerran ja tajusin et ehkä siinä pitääki kertoo niinku yleisemmällä tasolla niist kasvuympäristöistä mut kuitenki niiden kuvien avulla. Toivottavasti saan kuitenki ees pari säälipistettä jos se sitte meni vähän ohi aiheen 😟 Nyt aattelin ottaa tän esseen varman päälle koska viime keväänä kirjotin just vahingossa ohi aiheen, nii kiva juttu vaan jos tein taas saman mokan... 😃 (NOT)

No mut ne parhaat esseethän on yleensä just sellasia riskinottoja, jotka onki sit kuitenki menny just nappiin 😊

Mut jep ne aiheet oli ihan hirveitä !!! Mäki katoin niit vaa eka et "ette oo tosissanne" 😃 Varsinki "museo, johon palaan" oli mun ultimate lemppari <333 Ja nii miten joku voi kirjottaa konseptillisen jostain nimestä??? Siihe ois varmaa pitäny sit just selittää jotain niiden nimien alkuperästä, historiasta ja joistain hepreankielisistä merkityksistä et miks haluisin olla juuri sen ja sen niminen... 😃 Tai en kyllä tiiä 😃
www.blogger.com/profile/112809587840598194
Maria,
On kyllä upeita kuvia 😊 Toivotaan parasta esseen puolesta 😊
www.blogger.com/profile/067786859411728917
Tara,
Oon kyllä kanssa sitä mieltä, että mielummin hieman riskillä, kyllä ne sensorit niitä tuhansia samanlaisia esseitä saa lukea loputtomiin! Tsemppiä vielä sinulle! 😊)
www.blogger.com/profile/089289952855756649