Hullu riskinotto(ko)

Kai se on pakko lähteä mun vakiolenkille ja tuulettamaan vähän ajatuksia! :) Lupauduin vielä lähtemään illalla isän kanssa kuntosalille, nyt vain mietin, että miksi ihmeessä.. On nimittäin tosi väsynyt olo juuri nyt, mutta siinä vain piristyy... Julkaisin eilen kuvia Louis Vuitton kirjasta, mutta en tietenkään kaikkia kuvia, upeita otoksia on vielä Picasa täynnä, joten tässä seuraava erä. ;)
Nyt vähän arveluttaa... Otin tietoisesti niin suuren riskin tänään äidinkielen yo-kokeessa, että tulos voi olla joko todella hyvä, tai oikeesti todella huono. Halusin kirjoittaa persoonallisen esseen, joka varmasti jää lukijan kuin lukijan mieleen ja erottuu niistä tuhansista muista, toivon vain, että kirjoitin siitä mitä haettiin ja pysyin tehtävänannossa. Joo o... Saa nähdä miten käy. ;) Olen nykyään jotenkin sata kertaa rohkeampi kuin ennen monessakin asiassa.

Tehtävänanto mistä kirjoitin tänään neljä sivua oli kaikessa yksinkertaisuudessaan: "Voiko lehtikuvaan luottaa?" Se oli mielestäni kaikista mielenkiintoisin kysymys, kirjoitinkin viimeiselle sekunnille saakka... :D Mutta nyt sinne lenkille!


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maria,
On kyllä upeita kuvia 😊 Toivotaan parasta esseen puolesta 😊
www.blogger.com/profile/067786859411728917
Tara,
Oon kyllä kanssa sitä mieltä, että mielummin hieman riskillä, kyllä ne sensorit niitä tuhansia samanlaisia esseitä saa lukea loputtomiin! Tsemppiä vielä sinulle! 😊)
www.blogger.com/profile/089289952855756649
Tara
IP: 82.99.3.229