Hyppy tuntemattomaan

Hei murut,
Sain blogiyhteistyön kautta kokeiltavaksi Maybelline Colo Rama kynsilakkoja ja aamun piristykseksi tein niillä kauniin, tasaisen ja näyttävän lakkauksen. Ihastuin näiden yksilöiden ulkonäköön ja ihastuttaviin, persoonallisiin sävyihin. En ole koskaan tuntenut violetin sävyjä niinkään omakseni, mutta kokeiltuani Maybelline ColoRama lakkaa, yllätyin positiivisesti lakan suloisesta ja herttaisesta sävystä. Vielä kun asuuni olisi ollut yhdistettynä jotain samaan värimaailmaan kuuluvaa, olisin kutsunut yhdistelmää nimellä, täydellinen. 
Olen klassisen tyylin ja hillittyjen sävyjen ystävä oli kyse niin asusteista, kengistä kuin vaatteistakin. Ihana linja jatkuu tyylini jokaista murua myöten, eikä lakkaamisessa tule useinkaan leikiteltyä räikeillä tai erikoisilla sävyillä. Kynsistä puheenollen suosin liian usein hennon pinkkiä, beigeä, korkeintaan punaista... Kuitenkin nämä karkkimaiset, pirteät ja räikeän persoonalliset lakat saivat minut hyppäämään tuntemattomaan ja tekemään poikkeuksen. ;)


+ Lakat näyttivät minulle ainoastaan kehuttavan arvoiset piirteensä.
+Suti oli todella helppokäyttöinen ja sillä sai aikaan tosi siistiä, tasaista ja hyvää jälkeä.
+Kynsilakka (käyttäessä alus- ja päällyslakkaa) oli pitkäkestoinen ja lakka kuivui suhteellisen nopeasti. 
+Vielä kerran kehuja näistä värimaailmaltaan ilahduttavista sävyistä, oli ihanaa saada mahdollisuus kokeilla niin erivärisiä lakkoja mihin olen aiemmin tottunut. 
+ Harja annostelee juuri sopivan määrän lakkaa. 
+Yksi kerros lakkaa riitti loistavasti. 
+ Lähtee helposti pois kynsilakanpoistoaineella.
+Kohtuuhintaisia. 
+ Voin suositella!

♥ Onko teille kokemusta näistä Maybelline ColoRama kynsilakoista? 
Ja Louis Vuitton laukkuarvostelu siirtää valitettavasti huomisen päivän puolelle. Päivä hujahti töissä ja loppupäivä kouluhommien parissa. Nyt seuraavan viikon mun tulee olla ihan superahkera, jotta saan kaikki tulevat kokeet tehtyä! Sitten voin huokaista helpotuksesta! :) On niin paljon kaikkea mahtavaa viikon kuluttua edessä, etten malta odottaa!! <3 Juuri nyt olen ihan sairaan väsynyt joten lähden tästä ihanan viereen nukkumaan<3. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Essi,
Ihanan värisiä kynsilakkoja. 😊

Ps. Rekisteröydyin eilen Instagramiin, oon siellä nimellä essipeltoniemi. 😊
www.blogger.com/profile/149610784445117876
dreamer,
Onnea hurjasti uuteen kotiin!:) Muutetaan itse poikaystäväni kanssa uuteen asuntoon kuukauden päästä, vaikka ollaan asuttu jo 1,5 vuotta yhdessä niin muutto on aina ihana asia!:)
www.blogger.com/profile/033437704357505205
merenhelmi,
Kiitos <3 Niin on! 😊 tykkään noista tosi paljon.

Okei, alankin heti seuraamaan sinua!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Voi että, onnea ihan todella paljon.<3 Kaikkea hyvää teille. 😊

<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167