Hyväksi havaittuja vauvan tarvikkeita osa 2

Kirjoitin aikaisemmin, että teen aina silloin tällöin postauksia hyväksi todetuista vauvan tarvikkeista, tässä siis toinen postaus aiheeseen liittyen (ensimmäinen postaus löytyy täältä).

Ennen Karla-Marien syntymää etsin netistä paljon tietoa siitä, mitä vauvalle kannattaa hankkia. Minua auttoi esimerkiksi tämä lista tarvikkeista, joita vauva tarvitsee. Tietenkään kaikki ei tarvitse kaikkea, ja itsekin poimin listalta sellaisia tarvikkeita, joiden ajattelin meillä tulevan käyttöön.

Silloin kun etsin tietoa vauvan tarvikkeista huomasin, että monet olivat kehuneet lämpöpussia tarpeelliseksi hankinnaksi. Koska Karla-Marie syntyi toukokuun alussa, hankimme lämpöpusseista ohuemman version eli kevytlämpöpussin. Se sopii käytettäväksi keväällä, kesällä ja syksyllä.

Lämpöpussin suurin etu on se, ettei vauvaa tarvitse aina pukea ja riisua ulkovaatteista, vaan päälle voi pukea vähemmän ja laittaa hänet lämpöpussiin. Lämpöpussi nopeuttaa ja helpottaa vauvan kanssa lähtemistä.

Lämpöpussin voi tarvittaessa avata esimerkiksi näin osittain (kuten yläkuvasta näkyy) jos vauvalle tulee kuuma. 

Vaikka saatiin nauttia lämpöisestä ja aurinkoisesta kesästä, oli lämpöpussi kuitenkin aina vaunukopassa mukana. Kuumina päivinä se oli vain pehmikkeenä vaunuissa, silloin en laittanut vauvaa tietenkään lämpöpussin sisälle, vaan avasin lämpöpussin vetoketjut kokonaan ja vauva sai olla vaunuissa esimerkiksi pelkkä body päällä. Pidin lämpöpussia aina vaunuissa paikallaan, koska se suojasi vaunukoppaa. Lämpöpussi on pesukoneessa pestävä, joten sen peseminen on huomattavasti helpompaa, kuin alkaa puhdistamaan vaunukopan pohjaa. :) Laitoin Karlan lämpöpussiin sisälle kesällä, kun oli viileämpää. Esimerkiksi aikaisin aamusta ja sadepäivinä lämpöpussi oli käytössä.

Nyt syksyllä, kun ulkona ei ole enää niin lämmintä, tämä on tosi kätevä ja on meillä monta kertaa päivässä käytössä. :)

Tätä kuvissa näkyvää Baby's Only kevytlämpöpussia on saatavilla PikkuVaniljan verkkokaupassa valkoisena, vaaleanharmaana ja helmenharmaana. Tämä meidän on siis valkoinen, se on vain sisältä vaaleanharmaa.

Lämpöpussi on kätevä vaunuissa, mutta myös turvakaukalossa. Siinä on aukot viispistevaljaille ja tää sopii kaikkiin rattaisiin sekä turvakaukaloihin. Esimerkiksi nyt vähän viileämmillä ilmoilla, kun lähtee ruokakauppaan, voi vauvalle pukea vain sisävaatteet ja laittaa lämpöpussin sisälle. Jos vauvalle sisätiloissa ollessa tulee kuuma, lämpöpussin vetoketjun voi tarvittaessa helposti avata.

Ps. PikkuVaniljan verkkokauppaa voin lämmöllä suositella. Siellä on laaja valikoima vaalean sävyisiä, kauniita tarvikkeita vauvoille ja pienille lapsille. Toimitus on nopeaa ja tuotteet on pakattu todella nätisti. Jos joku etsii muuten tyylikästä vauvakirjaa, suosittelen kurkkaamaan tämän postauksen PikkuVaniljassa myynnissä olevasta "Suloinen tarina sinusta" -vauvakirjasta.

*Yhteistyössä PikkuVanilja

Tykkää-merkinnät