Hyväksi havaittuja vauvan tarvikkeita osa 1

Postauksia vauvan tarvikkeisiin liittyen toivotaan usein. Niinpä ajattelin, että tekisin aina välillä tähän aiheeseen liittyviä juttuja.

Ennen Karla-Marien syntymää postailin näistä kuvissa näkyvistä Stokken Trailz yhdistelmävaunuista. Nyt näitä on tullut käytettyä päivittäin noin kolmen kuukauden ajan. Ollaan tykätty vaunuista todella paljon ja nämä ovat olleet meille hyvä valinta. Jonkin aikaa sitten hankittiin näihin vaunuihin kuvissa näkyvä suojaverho. Sopii hyvin näihin vaunuihin ja on ollut myös tosi kätevä ja hyvä hankinta.

Käytin Karlan syntymän jälkeen vaunuissa suojana harsoa tai ohutta peittoa, mutta ne eivät etenkään kovassa tuulessa pysyneet kunnolla kiinni. Tällainen kiinnitettävä vaunuverho on ollut tosi hyvä, kun pysyy kunnolla kiinni ja on aina vaunuissa valmiina. Ei mee aina aikaa harsojen ja peittojen asetteluun. Suosittelen vaunuverhon hankkimista. Tämä kestää pitkän aikaa ja tätä voi käyttää vaunujen lisäksi myös rattaissa ja turvakaukalossa. On siis hankinta mitä voi käyttää monen vuoden ajan. Vaunuverho on 100% puuvillaa ja tämän voi pestä 30 asteessa pesukoneessa.

Toinen paljon käytössä ollut hankinta on toi vaunuissa kiinni oleva mukiteline. Siinä tulee usein kuljetettua mukana vesipulloa tai kahvitermaria.

Vaunuverho suojaa vauvaa auringolta, kirkkaalta valolta, tuulelta, liikenteen melulta ja saasteilta.

Baby Wallabyn vaunuverhon tekstiili on myös turvallinen lapselle, eikä sisällä käsittely- tai lisäainejäämiä. Tätä vaunuverhoa on saatavilla myös muissa väreissä ja raidallisena. Kun selailin netin eri valikoimia, tykästyin eniten tähän Baby Wallabyn suojaverhoon.

Vaunuverhon lisäksi vaunuissa kulkee mulla aina matkassa kevytlämpöpussi (josta on tulossa pian postausta), hoitolaukku, jonne on pakattu kaikki tarpeellinen sekä kuvissa näkyvä trikoopeitto.

Baby Wallaby on suomalainen yritys ja sen valikoimassa on mielestäni tosi nättejä juttuja vauvoille ja lapsille. Baby Wallabyn sivut löydät täältä ja instagramin täältä.

*Yhteistyössä Baby Wallaby

Tykkää-merkinnät