Hyväksi todettu tuote!

Moi! Lupasin näin illalla tehdä postausta kasvonaamiosta ja tässä se olis: Kyseessä on The Body Shop Tea Tree Face Mask, joka on mielestäni toimiva, hyvä ja tehokas.
+ Helppo ja miellyttävä levittää.
+ Parasta tässä kasvonaamiossa on se, että jättää ihon heleän ja kirkkaan näköiseksi.
+ Nostaa hyvin myös epäpuhtaudet ihon pintaan. Esimerkiksi mustapäät nousevat ihon pintaan niin, että ne on helpompi poistaa kasvonaamion jälkeen.
+ Vaikuttaa riittoisalta. Kestää tietenkin pidempään jos käyttää esimerkiksi tehohoitona vain näppyjen päälle, mutta itse levitin koko kasvoihin.

+ Kun olen käyttänyt tätä kasvonaamiota, on ihoni mennyt parempaan kuntoon. Luulen, että ainakin osatekijänä on tämä naamio, olen kyllä muutenkin hoitanut ihoa hyvin ja syönyt terveellisemmin.

- En keksinyt yhtään miinusta. :) Minulla tämä on toiminut kiitettävän hyvin. The Body Shop sivulla tästä tuotteesta kerrotaan näin: Syväpuhdistava savipohjainen kasvonaamio, joka auttaa poistamaan epäpuhtauksia ja imee liiallista talia. Naamio rauhoittaa epäpuhtauksien rasittamaa ihoa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ida,
Mulla on aina ollu vaikeuksia noiden naamioiden kanssa ja ne tuppaavat olemaan iholleni liian rankkoja. =/ Mutta täytyykin kokeilla tuota seuraavaksi! =)

http://onlythespacebetweenus.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/118757509027287609
Anonyymi
,
Mistä sä oot ostanu ton kasvonaamion ja paljon se makso? Kun ajattelin itse kokeilla kans

p.s tää sun blogi on tosi ihana ja oot niin nätti:)
Katja,
Pitääki joskus kokeilla. 😊 Itelläni ollu Tea Tree öljy joskus. Toimii tosi hyvin epäpuhtauksiin.
www.blogger.com/profile/049884899555073615
merenhelmi,
Ida:
Niin joo. Kannattaa kokeilla! 😊 Meen kattomaan sun blogin 😊

Anonyymi:
Jyväskylän Body Shopista ostin ton. Itseasiassa ostin ton meidän äidille joululahjaksi, mutta oon saanut kokeilla sitä 😊 Täytyy ostaa itsellenikin tollainen kun niin hyväksi sen totesin. Hintaa tolla oli muistaakseni 13,50€.
Oi kiitti hirveesti! 😊<3

Katja:
Tea Tree öljy on tosi tehokas. Olen itsekin sitä käyttänyt. Nopeesti kuivuu näpyt kun Tea Tree öljyä laittaa päälle.
Niimpä 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167