Hyväksi todettuja kosmetiikkatuotteitaTäällä on mennyt aika erästä uutta blogiin liittyvää asiaa valmistellessa, josta kerron ihan pian lisää! <3 Mutta sitä ennen esittelyssä hyväksi todettuja kosmetiikkatuotteita.

Baremineralsin tuotteita oon käyttänyt jo vuosia. Välillä oon pitänyt niistä taukoa, mutta monta kertaa oon kuitenkin niiden käyttämiseen palannut. Baremineralsin tuotteilla saa peittävän, kuulaan ja luonnollisen näköisen lopputuloksen, minkä takia niistä tykkäänkin. Tasoittaa ihon epätasaisuuksia yllättävän hyvin, vaikka on kuitenkin niin kevyen näköinen iholle (ei tee yhtään sellaista ns. tunkkaista lopputulosta kuten jotkut meikkivoiteet). Alennusmyynneistä ostin näitä vähän enemmänkin (poskipunaa, aurinkopuuteria jne) ja niiden lisäksi tilasin vielä netistä tälle keväälle ton kuvissa näkyvän meikkipuuterin. Näistä lisää kokemuksia oon kirjoittanut tänne postaukseen. Kyseinen postaus on jo monen vuoden takainen, mutta edelleen näistä tykkään! :) Mulla on tuotteesta sävy fairly light. 

NYX soft matte lip cream ei toimi ainakaan itselläni jos huulet ovat kuivat ja meinasinkin antaa tämän eteenpäin pikkusiskolle jo ekan kokeilukerran jälkeen. Mutta jos huulet on hyvässä kunnossa, toi levittyy tasaisesti ja pysyy hyvin. Vahva pigmentti. Mulla on toi tuote mm. Amsterdam-sävyssä.

Buxom huulia "pullistavaa" huulikiiltoa hyvä ystäväni suositteli, joten ostin tämän (sävy Dolly) Kicksin alennusmyynneistä muutamia viikkoja takaperin. En osaa sanoa "pullistaako" huulia oikeasti, mutta ainakin tää näyttää tosi kivalta, ei oo tahmaisen tuntuinen sekä pysyy ihan hyvin. Tämän kokeilun perusteella ostaisin näitä toisenkin!

*Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Bronzer -hehkupisarat on aivan ihana tuote! Etenkin nyt talvella tää on ollut mulla kovassa käytössä, kun iho on aivan kalpea tähän aikaan vuodesta. Tällä tulee kaunista jälkeä ja tuotetta on helppo käyttää. Levitän tätä samoihin kohtiin, mihin levittäisin aurinkopuuteria muutenkin. Tällä tuotteella voi siis myös "muotoilla" kasvoja. Tuotetta voi käyttää joko sellaisenaan, mutta tätä voi levittää myös esimerkiksi sävyseerumin sekaan. Tässä on neutraali sävy ja se sopii kaikilla ihon sävyille.

Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara -ripsivärin nappasin yks kauppareissu matkaan, kun pikkusiskoni oli tätä suositellut. Edullinen ja ainakin itselläni hyvin toimiva tuote! Tuuheuttaa ja pidentää, mutta erityisesti tuo tuuheutta lisää. Ei tee paakkuja ja erottelee ripset nätisti. Tykkään!

*merkitty on saatu blogin kautta testaukseen 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

maria
,
Hypistelin taannoin jo tuota Lumenen hehkupisara putelia käsissäni mutta jätin ostamatta kun ajattelin sen pipetin olevan kömpelö käyttää. Täytyy vielä harkita sen ostoa, Lumenen tuotteet ovat yleensä olleet niin hyviä... 😊 Onko tuo kyseinen tuote kuinka riittoisa?
Veera
,
Moikka Maria! 😊 Muutaman kerran kun sitä laittoi ja siihen ns tottui nii en oo kokenut sitä hankalaksi käyttää. 😊 Pipetillä saa hyvin pienenkin määrän yhdellä kertaa, että siinä mielessä ainakin tuntuu riittoisalta. Yritin tiirailla purkin läpi, että paljon sitä on vielä jäljellä, mutta siitä ei näy läpi... :/ Mutta tällä tulee kyllä kaunis sävy iholle, sellainen luonnollinen 😊