Hyväksi todetut meikkisiveltimet

Nämä kuvissa näkyvät Jane Iredalen siveltimet jäi mulla heti ensimmäisen kokeilun jälkeen käyttöön, joten ajattelin vinkata näistä teillekin. :) Hyvä setti meikkipohjan tekoon: sivellin mineraalipohjan levitykseen, toinen poskipunan laittoon ja kolmas kasvojen muotoiluun sekä varjostukseen.

Laadukkaisiin siveltimiin kannattaa panostaa. Hyvät meikkisiveltimet kestää vuosia käytössä ja niillä meikki levittyy tasaisesti. Siveltimiä pestäessä kannattaa vaan olla tarkkana, ettei vettä pääse siveltimen varren sisään, koska se heikentää liimauksia.

Jane Iredalen valikoimasta mulla on käytössä Contour Brush, Kabuki Brush ja Handi Brush -siveltimet.

Kabuki Brush (näkyy postauksen ekassa kuvassa) sivellintä käytän mineraalipohjien levitykseen. Tämä tuntuu tosi pehmeältä iholla!

Handi Brush -sivellintä voi käyttää esimerkiksi irtopohjan, poskipunan ja hohdesävyjen levitykseen ja on kaikin puolin monipuolinen sivellin.

Kuvassa vasemmalla puolella näkyvässä leveässä ja litteässä Contour Brush -siveltimessä on tiiviit harjakset. Se on ideaali erityisesti tarkkaan työskentelyyn, kuten kasvojen varjostukseen ja muotoiluun. Sitä käytän myös tässä postauksessa näkyvän Contour Kit -paletin tuotteiden levitykseen, useimmiten aurinkopuuterin laittoon.

*Tuotteet saatu testikokeiluun

Tykkää-merkinnät