hyvinvoivat hiukset hiusseerumilla

Pitkästä aikaa hiustuotevinkkiä! Mulla kun on luonnonkiharat hiukset, ne pörrööntyvät ja takkuuntuvat melko helposti. Niinpä hiusseerumi on mulla jatkuvassa käytössä. Loppukesästä otin testaukseen tämän MayBeauty -merkin, kosteutta ja kiiltoa antavan hiusseerumin, jota olen käyttänyt nyt noin kuukauden ajan. Tällä luonnonkiharoiden hiusten pörröisyyden saa tosi kätevästi ja helposti pois ja t��mä tuntuu muutenkin jotenkin tehokkaammalta kuin esimerkiksi hiusnaamiot.
Mulla on tapana levittää hiusseerumia hiustenpesun yhteydessä pyyhekuivien hiusten latvaan imeytymään. Kuivuessaan hiukset ovat sileämmät kuin ilman seerumia. Sen lisäksi, että hiusseerumi siloittaa pörröiset hiukset, se tekee myös tukasta helpomman käsitellä, muotoilla sekä ylläpitää. Jos en käytä hiusseerumia ollenkaan, hiukseni menevät helpommin takkuun ja kun ne ovat takkuiset ja kuivat, niitä tuntuu lähtevän ihan kauheesti! Hiusseerumin ansiosta hiukset eivät kuivu niin helposti kun se pitää ne kosteampana ikään kuin kaiken aikaa.
(Shampoopesun ja hoitoaineen levityksen sekä poispesun jälkeen kuivaan hiuksiani hiukan pyyhkeeseen, jonka jälkeen levitän hiusseerumia pyyhekuivien hiusten latvoihin)
(Yhdellä painalluksella tuotetta tulee sopiva määrä yhdelle levityskerralle. Toki paksut hiukset tarvitsevat enemmän, mutta liikaa ei kannata laittaa, ettei hiukset mene liian öljyisiksi)

Tässä tuotteessa suuri plussa on se, että tämä sisältää hyviä ja laadukkaita luonnonöljyjä kuten arganöljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä, jotka hoitavat ja kosteuttavat tukkaa, eivätkä vain pintasiloita sitä. Kun ottaa huomioon, miten hyviä öljyjä tämä sisältää ja miten riittoisa tälläinen purkki on (tätä tarvitsee kerralla vain pikkurillin pään kokoisen tipan) on tämä mielestäni hyvin edullinen (29 euroa).
(Tältä hiukseni näyttävät ennen pesua ja pesun jälkeen, jos en tee niille mitään. Tässä kuvassa mulla ei oo hiusseerumia ollenkaan)

Mielestäni tukkani näyttää tätä tuotetta käyttämällä kiiltävämmältä ja paremmalta. Oon kokeillut monia eri hiusseerumeita ja osa tekee sen, että ne saavat tukan vain hetkellisesti näyttämään paremmalta. Mutta nyt kun oon käyttänyt tätä muutamia viikkoja, oon huomannut, ettei hiuksia lähde lähellekään niin paljon harjatessa, takkuja on vähemmän ja hiukset tuntuvat kaiken aikaa mielestäni paremmilta ja pehmeämmiltä, sekä näyttävät elinvoimaisemmilta.
(Kuvassa kuivat hiukset pesun ja hiusseerumin levityksen jälkeen. Suoristin tukan näihin kuviin, jotta erottaa paremmin, miltä tukka näyttää hiusseerumin levityksen jälkeen)
Oletteko muuten huomanneet, että oon leikannut hiuksiani ihan reippaalla kädellä? Lyhensin näitä noin 2-3 viikkoa sitten varmaan lähemmäksi 10 cm. Kivaa vaihtelua! Nyt hiukan pähkäilen, pitäisikö alkaa seuraavaksi kasvattamaan takaisin pitkiksi, leikata vielä ihan hiukan lyhyemmiksi vai pitää tässä mitassa? Mutta nyt ei varmaankaan tarvitse leikata tukkaa ainakaan kuivien latvojen takia kun tämä tuote tuntuu latvoihin niin hyvin auttavan! Toki hiustuotteiden lisäksi on tärkeää muistaa ns. hoitaa tukkaa myös sisäisesti mm. syömällä monipuolisesti ja terveellisesti, sekä juoda runsaasti vettä, koska ruualla on selkeä yhteys hiusten kuntoon ja ulkonäköön.
Nämä MayBeauty -tuotteet vaikuttavat kyllä oikeasti tehokkailta ja sellaisilta, jotka toimivat. Suosittelen testaamaan :) Kesällä kokeilin saman merkin kasvonaamiota ja sekin oli ihan supertehokas (postauksen kasvonaamioista löydät halutessasi täältä).

Koodilla veerahair saat 30% alennuksen MayBeauty verkkokaupan tuotteista. Klikkaamalla seuraavaa linkkiä aktivoit alennuksen automaattisesti ja löydät halutessasi lisätietoa tuotteesta.

Ps. Suuren kysynnän vuoksi The Incredible Face Mask -kasvonaamiot ovat loppuunmyytyjä, mutta uusi erä on matkalla varastoon. Jos siis päätätte tilata hiusseerumin lisäksi kyseistä kasvonaamiota, kannattaa tehdä kaksi erillistä tilausta, jotta tilattu hiusseerumipaketti ei myöhästy kasvonaamioiden loppuunmyynnin takia.

*Yhteistyössä MayBeauty

Tykkää-merkinnät