Ihana asu

 Mun rakkaat siellä  ♥ 

 Päivääni on kuulunut paljon lenkkeilyä, kuntoilua, opiskelua sekä terveellistä ruokaa. Käveltiin iltapäivällä poikaystäväni kanssa pitkin rantaa ja hän nappasi minusta muutaman asukuvankin, päivä pelastui:) Oli aivan kauhea tuuli rannalla ja nauratti kun hiukset lenti tuulessa, meni aivan takkuun ja mä vain hymyilin. Soitin äidillekin ja tuli entistä parempi mieli  Äiti on elämäni tärkein ihminen <3 Päivän kaksi, tärkeää ja ajattelemisen arvoista sanaa, joita aina muistuttelen itselleni "Elä hetkessä"

Päivän asu koostui silkkipaidan ja Burberryn huivin yhdistelmästä. Värimaailmaan soveltuivat mitä parhaiten vakiolaukkuni Neverfull ja Anetelta saatu ihana kevättakki minun lempivärillä varustettuna. 

Farkut Miss Sixty / silkkipaita Monki / huivi Burberry / laukku Louis Vuitton

  PS! Yksi lukijoistani kyseli, minkä kokoiselta näyttää Louis Vuitton Neverfull MM kokoinen laukku minulla, joka olen noin 160cm pitkä ja aika pikkuruinen tyttönen muutenkin. :) Tämän kokoiselta kyseinen ihanuus siis näyttänee! Kaikessa tyttömäisyydessään laukku on niin ihana:) Sen takia en muuten ostanut sittenkään Louis Vuittonilta huivia, koska mielestäni kokeilemani huivi "huutaa liikaa merkkiä". Hieno se kyllä oli, sitä en mene kieltämään. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Mä oon niin samaa mieltä! Monesti asusteet ovat paljon tyylikkäämpiä kun ne eivät kilju jotain logoa tai merkkiä. Esim. ne Vuittonin shaalit on mun omaan tyyliin aivan liikaa. Mutta tuo Burberryn check on neutraalimpi, vaikka sen tunnistaa heti, mutta se ei samalla tavalla "leveile" merkillä. Joistakin sinänsä kauniista tuotteista tulee hieman mauttomia kun niihin ängetään kissankokoisin kirjaimin merkki tai täytetään se kokonaan logolla. Mutta kukin tyylillään! Itse mieluummin pidän laadukasta tuotetta joka ei heti kuosillaan kerro että "msksoin 500e"... 😊 siksi tykkään esim Salvatore Ferragamosta ja Coccinellesta.
Lope,
Tyylikäs olet 😊
Tsekkaa mun blogi, jos tykkäät ruokajutuista 😉

http://annalottajosefina.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/134416973806152955
Anonyymi
,
Kiva asu Veera 😊 Voisitko laittaa tästä kokonaisen asukuvan missä näkyy koko asu? Kiitos jo etukäteen. Terkuin Henni
merenhelmi,
merenhelmi,
Kiitos sinulle ihan hirmuisesti :> Oot kyllä niin kultainen!!<3:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Itse olet, kaunis <3

Oi että, meen heti katsomaan:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Aina kun luen teidän laittamia kommentteja, hymy nousee huulille. ♥ Suuri kiitos kuuluu teille, olette parhaita. 😊

Rentouttavaa illanjatkoa ♥
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
merenhelmi,
Oi kiitos ihan kauheasti <3 Menin heti katsomaan tota nettisivustoa ja se on todella inspiroiva. Laitan sen muistiin ja alan lukemaan aina silloin tällöin vinkkejä sieltä. Treenailu edistyy ihan hyvin, tässä aloittelutunnelmissa niin sanotusti. Lenkkeilyllä olen aloittanut, joka päivä 1-2 tunnin mittaista reipasta lenkkiä ja venyttelyt, vatsikset, punnerrukset, ja selkälihakset päälle. Kesäkuussa aloitan kuntosalilla käymisen, sitä odotan innoissani. Alan myös panostamaan ruokavalioon entistä paremmin. Kiitos tästä kommentistasi<33 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hei ja kiitos hyvästä mielipiteestäsi. Olen kanssasi niin samoilla linjoilla! 😊 Vuittonin shaalit ovat myös omaan mieleeni vähän "liikaa", vaikka aluksi ajattelin, että haluaisin sellaisen. Paikanpäällä ajattelin, ettei sittenkään.. Oon ihana samaa mieltä, että monet asusteet ovat huomattavasti tyylikkäämpiä kuin ne eivät huuda jotain merkkiä. 😊

Paljon kiitoksia sinulle vielä kerran 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167