ihana kesätuoksu

En ole muistaakseni koskaan aikaisemmin kokeillut Oriflamen hajuvesiä, mutta olen ollut tyytyväinen kaikkiin kyseisen merkin kosmetiikkatuotteisiin, joita olen käyttänyt. Tuotteissa on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Lähdin siis mielenkiinnolla kokeilemaan, miltä tämä uutuustuoksu tuntuu. Mulla oli pitkään vähän sellainen käsitys, ettei edullisesti voi saada hyvää hajuvettä, mutta se osoittautui ainakin tämän suhteen vääräksi. Mä ihastuin nimittäin tähän tosi paljon ja kyseinen tuoksu onkin ollut mulla koko kesän ajan käytössä. En ole tainnut käyttää mitään muuta koko kesänä. Tämä Tenderly Promise maksaa siis tällä hetkellä Oriflamen verkkokaupassa 19,90€ (ovh 29,90), joten kyseessä on aika edullinen tuote. Hinnasta siis plussaa! Oon nimittäin saanut muutamaankin kertaan miettiä kassalla, että mitä tuli taas tehtyä kun yksi tuoksupullo on kustantanut yli 60 euroa... Silloinkin kirpaisi aika pahasti kun eräällä Espanjan lennolla laitoin tilaukseen yli 100 euron edestä pelkkiä hajuvesiä... Mutta aika monet tuoksut maksavat helposti jopa yli 60 euroa ja onhan se tietysti melko suuri summa rahaa yhdestä hajuvedestä. En kuitenkaan aio kokonaan luopua mun muutamista lemppareista, joita olen käyttänyt jo vuosikausia (kuten Gucci Guilty tai Armanin tuoksut). Näin opiskelijabudjetilla on kuitenkin välillä ihan hyvä säästää myös tällä saralla ja käyttää tällaisia edullisempia vaihtoehtoja. Ja tätä käyttääkin enemmän kuin mielellään, on nimittäin aivan ihanan tuoksuinen.

+ Yksi suihkaisu riittää, kaksi on jo liikaa. Tuote on siis riittoisa.
+ Hajuvesipullon muotoilu on käytännöllinen (pysyy hyvin kädessä ja korkki on helppo avata).
+ Pullo on nätti ja ulkonäön suunnittelussa on mielestäni onnistuttu. Vaikka kyseessä on edullinen tuoksu, se ei eroa mielestäni yhtään hinnakkaampien pullojen ulkonäöstä, tässä on mielestäni hyvin kauniit sävyt ja muotoilu.
+ Edullinen (19,90€)
+  Tuoksuna tämä on kukkainen. Tässä on muun muassa kieloa, pionia ja liljaa. Kokonaisuudesta on saatu mielestäni tasapainoinen ja raikas, samalla kivan "aistillinen". Tuoksu sai myös poikaystävän "hyväksynnän", hänkin tykkäsi :)
+ Melko kevyt, joten sopii mielestäni parhaiten arkikäyttöön.

Oriflame lahjoittaa muuten jokaisesta myydystä Tenderly Promise hajuvedestä 0,75€ lahjoituksen World Childhood -säätiölle. Tavoitteena on auttaa laiminlyötyjä, hyväksikäytettyjä ja hylättyjä lapsia, sekä antaa heille mahdollisuus parempaan elämään. Kyseessä on erityisyhteistyö Ruotsin prinsessa Madeleinen edustaman World Childhood -säätiön kanssa.

Mikä on teidän lemppari kesätuoksu?

Tuotteen löydät halutessasi Oriflamen verkkokaupasta täältä
Oriflame Tenderly Promise hajuvesi on saatu testikokeiluun. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Totta! Oon vaan miettinyt, että toimiiko se kookosöljy oikeesti? 😊 Kellään kokemuksia? Mä oon käyttänyt nyt sellaista mineraalikivi deodoranttia, sekin on ihan ok tehokas, mutta ei tarpeeksi tehokas jos liikkuu!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
merenhelmi,
Niin ja lisäyksenä vielä edelliseen kommenttiin, että välillä käytän myös tavallista deodoranttia, mutta sen käyttäminen pitäisi kyllä lopettaa ihan kokonaan ja siirtyä luomuun!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229