Ihana laukku!:)

Huomenta :) Ette arvaa mihin tämä tyttö on matkalla.. :) Kohta töihin, mutta olen niin innoissani:) Se kun näkee, että saa jotain aikaan on jotain niin parasta! 
Eilen sain seurakseni ystäväni Aneten meille, ihmettelin illalla kotiin tullessani kun huoneessani oli jonkun muun, kuin minun kelloni... Kävelin taloa ympäriinsä ja niin kuin arvelinkin, Anettehan se oli! Siellä he istuivat saunassa äitini kanssa, ja minä liityin tietenkin seuraan.  Siskoni Lempi oli vielä ostanut ilokseni karkkia ja kaikkea hyvää,  jotka myös odottelivat minua töistä kotiin tullessani.. kiitos <3 Juteltiin Aneten kanssa yömyöhään kaikki kuulumiset läpi ja nukahdettiin varmasti sillä samalla sekunnilla kun alettiin nukkumaan.. Tosin  heräsin neljältä ja olin ihan varma, että nyt oon nukkunut pommiin ja pahasti, etsin puhelinta ja Anettekin ihmetteli kun sytyttelin valoja keskellä yötä.. Sainkin nukkua vielä muutaman tunnin .. ja nyt olen matkalla aamuvuoroon!
Olen ollut tällä viikolla joka päivä töissä, huomenna minulla on vapaapäivä, joten tänään ehkä hiukan juhlistetaan Anette minun seurana <3 Voisin kirjoittaa vaikka kuinka paljon teille, mutta nyt on aivan pakko lopettaa... Kiitos kaikille mielipiteidenne esittämisestä tänne postaukseen.
Mutta niin, asia mistä minun oli alunperin tarkoitus kirjoittaa on tämä Tiia Vanhatapion -suunnittelema upeus! Sitä saa mitä tilaa ja niin kävi tälläkin kertaa, musta iltalaukku on nimittäin ollut etsinnässä jo pitkän aikaa.. 
... Joka löytyi Jyväskylän Katriinan kaupan kirppikseltä.


Palaan blogiin illemmalla :) Oikein parasta lauantaita! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ihanan pirteä kirjoitus aamuvarhain, sait minut entistä paremmalle tuulelle, kiitos 😊. Ihanaa viikonloppua! Ps. Tuo laukku on suloinen!
Anonyymi
,
Aivan ihana tuo laukku! Naisellinen ja käy moneen tilanteeseen. Eikä varmasti tule jokaisella vastaan. 😊
merenhelmi,
Voi kiitos, olipas kauniisti kirjoitettu kommentti. <3 Kiitti tosi paljon. 😊 Ihanaa ja energistä viikkoa sinne päin. 😊
Itsekin tykkään siitä, se on niin tyttömäinen ja söpö. Pahoittelen kun vastasin näin pitkän ajan kuluttua, toivottavasti huomasit vielä vastaukseni. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Niimpä <3 Näin on 😊 En ole ainakaan nähnyt kenellään samanlaista. 😊 Kiitos <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167