Ihana päivä

Päivä ei ole mitään ilman liikuntaa! Nukuin liian pitkään ja herättyäni lähdin rantaan pitkälle lenkille:) Eilinen oli yhtä ihana kuin kuvittelinkin sen olevan. <3 
Jouluaattona koko perhe minua lukuunottamatta suuntasivat mummolaan syömään Joulupäivällistä, minä jäin kuitenkin kotiin, tiesin, että siellä menee koko päivä ja minulla oli paljon asioita joita halusin tehdä. Jätin jouluruuat väliin, vaikka hyviä ne ovatkin! Nautin rauhallisesta kodista laittamalla kynttilöitä palamaan, musiikkia soimaan ja tekemällä ihanaa kasvisruokaa. Vihreä tee kruunasi kaiken, sekä siisti ja kaunis huone. Järjestelin vaatekaappiani ja mietin, että haluaisin lähteä Pariisiin shoppailemaan keväällä jossain vaiheessa kun aikataulut antavat periksi. Kävin myös lenkillä koiramme kanssa, nautin glögistä ja luin hyvää kirjaa lämpöisen viltin alla. 
Tyttöjen saapuessa kotiin katsoimme leffoja melkein koko loppuillan.. Ensimmäisenä vuorossa oli minun valitsema espanjalainen elokuva nimeltä "arre los ojos" (avaa silmäsi) ja se oli tosi outo.. Pysyin kärryillä niin ja näin puoleen väliin.. kunnes koko loppu meni hiukan ohitse? Onko kukaan muu katsonut samaa?
Illalla saunottiin monta tuntia ja juteltiin äidin kanssa koko syksyn kuulumiset porealtaassa juoden hyvää shampanjaa. Avattiin joululahjat kääröistään ja vietettiin loppuilta myöhään yöhön asti leffoja katsellen ja kaikkea hyvää syöden. Todella mukava ja rentouttava päivä oli kyllä:) Täälläpäin on muuten aika talvisen näköistä... Muutama kuva aamulenkiltä! 
Tänään jälleen vapaapäivä luvassa. <3 Ajattelin, että teen kaikkea mistä tykkään!:) Joten uskallan luvata, että blogipostauksia luvassa. :) Mukavaa päivää kaikille!:)
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Okei joo!:) Niin oli.. Aika pelottava välillä myös. Ja ajattelin vain, että saa olla kiitollinen kun ei ole itse joutunut ikinä mihinkään vakavaan kolariin (vaikka kerran olen kolarissa ollutkin), tai onnettomuuteen. En oikein päässyt kärryille siitä lopustakaan. Aika jännä elokuva kyllä..

Mukavat päivänjatkot<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
Anonyymi,
Kiitokset itsellesi!:)
elli-loves-mj.blogspot.com
Jos haluat, käy toki kurkkaamassa:-) siellä on aika tyhjää tällähetkellä kun juurikin siellä tein uudistuksia uuden kameran myötä! 😊
IP: 82.99.3.229