ihana päivä

Huomenta! Täällä olen heräillyt jo kuuden maissa, sillä poikaystäväni tulee meille ja haluaisin sitä ennen vähän siivoilla, pyöräyttää lettutaikinan, itsetehdyn jäätelön ja salaatit valmiiksi. Muut lähtevät jossain vaiheessa mökille lomalle ja mekin ajateltiin, että käytäisiin siellä illalla ainakin uimassa ja saunomassa. Mahtava päivä luvassa! Otetaan varmaan aurinkoa meidän terassilla, käydään rannalla pyörälenkillä, mökillä, istutaan porealtaassa ja jutellaan, katsotaan leffaa, paistetaan ulkona lettuja.. Mustikkametsään yritin toista myös houkutella (mikään ei ole sen parempaa ajanvietettä), mutta mennään ensi kerralla :) Yritän muistaa ottaa kuvia koko päivän!
Nyt meen imuroimaan ja sitten vähän meikkaamaan. Äiti aamulla ihmetteli kun olin noussut niin aikaisin.. "Etkö saa nukuttua vai jännittääkö sua nähdä Olli pitkästä aikaa?" Hymähdin äidille, että se olisi ehkä viimeinen asia mikä mua jännittää ;) On se toinen vaan niin tuttu jo!
Ps. Mulla muuten odottelee luonnoksissa yksi jos toinenkin postaus... Nyt vietän vähän lomaa poikaystävän kanssa ja sen jälkeen alan niitä toteuttamaan ihan urakalla. Aurinkoista päivää kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

mirka
,
Heippa kaunokainen! Onko varasijastasi Kuopioon kuulunut mitään?
Mira
,
Omistan yhden tällasen lakan ja oli ihan super kestävää kynsissä.

Mira
miwa85@netti.fi
merenhelmi,
Moikka Mirka! 😊

Vielä on mahdollisuus päästä, jännittävää katsoa miten käy 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Oi! Tämä osallistuminen oli tullut vahingossa tähän postaukseen, mutta ei se mitään. Otan tämän kommentin huomioon kun arvon kynsilakka-arvonnan voittajan.
merenhelmi.indiedays.com
mirka
,
Peukut pystyssä ollaan 😊 olit niin ahkera lukija! Nauti nyt kesästä täysillä!
merenhelmi,
Kiitos Mirka, niimpä! <3 Nyt pitää nauttia kesästä kun sen aika on 😊
merenhelmi.indiedays.com