ihana päivä ja uusi huivi

Tää päivä on ollut ihana, yhtään liioittelematta. Aamulla nukuin vähän pidempään, tein opiskelujuttuja muutaman tunnin ja lähdin lounaalle ystävieni kanssa. Sen jälkeen kiertelin kirppiksiä muutaman tunnin ja tein oikeesti tosi hyviä löytöjä tällä kertaa! Itselleni (tai äidille) Karen Millenin hyväkuntoisen (ihan kuin uuden!), siistin beigen neuleen, Mangon harmaat shortsit, pirtsakan pinkin Rukka-merkkisen ulkoiluun sopivan aluspaidan, pikkusiskolleni neljä ihan uudenveroista Piruetin balettipukua ja poikaystävälle Dieselin kauniin sävyisen kauluspaidan. Tuli kyllä hymy huulille niin hyvästä "saaliista" :) Kirppiksillä kiertely kannattaa ehdottomasti.

Pian lähden joogatunnille. Illalla olisi tarkoitus kokeilla äidin ohjeen mukaan ensimmäistä kertaa herkullista kurkkuwokkia (Lidlissä oli hyvässä alennuksessa suomalaiset kurkut...) ja ennen nukkumaanmenoa jatkan Myönteinen energia -kirjaa, joka on muuten tosi mielenkiintoinen, sekä voimaannuttava.
Semmoista kuuluu minun päivääni! Ja tässä olisi viime viikon kirppislöytöni Ril's merkiltä. Huivi on kivan iso ja niin lämpöinen, ehkä yksi lempparihuiveistani tällä hetkellä klassikkoBurberryn lisäksi. Materiaaleina tässä huivissa on villaa ja angoraa, eikä se kutita ollenkaan.
Ne asusteet mihin itse panostan eniten ovat ehkä juurikin huivit ja laukut. Laadukkaista materiaaleista tehdyt huivit, sekä laukut kestävät vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen :) Tämä huivi oli vaan 5 euroa ja olin kyllä rehellisesti sanottuna tosi yllättynyt, miten joku on voinut luopua tällaisesta?

Nyt juon pikaisesti vihersmoothien loppuun ja kipitän joogatunnille! Palaillaan taas :) Vastaan teidän laittamiin kommentteihin pian.

Mitäs sanotte tästä huivista? Eikö olekin upea!

Kirppislöydöt, Ril's merkki , Ril's huivi , Ril's villahuivi , villahuivi syksyyn , kirpputorit , kirpputorilla kiertely , parhaat kirppislöydöt , laadukas huivi , laadukas villahuivi , kirpputorilöydöt , parhaat kirpputorilöydöt , kirpputorit kuopio , kirpputori Kuopio , Citypörssi , Citypörssi Kuopio , Citypörssi kirpputori Kuopio , kirpputorivinkit Kuopio , hyvä kirpputori Kuopio 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Heidi
,
Voisitko joskus tehdä postausta Kuopion kirpputoreista? Itse olen siis Kuopiossa asunut jo 13 vuotta, mutta kirppiksistä olen innostunut vasta ihan vähän aikaa sitten, oikeastaan juuri sinun innoittamanasi, kun teet niin hyviä löytöjä! 😊 Jos tällaista postausta joskus tulee niin voisitko samaan laittaa vinkkejä kirppiksillä kiertelyyn? Kiitos blogistasi, iloinen ja energinen meininki parantaa fiilistä tässäkin päässä!
pom
,
Luulisi sinun kasvisyöjänä tms tietävän mistä angora saadaan...voi pupuparat
merenhelmi,
Itseasiassa nyt hävettää sanoa, että nyt en muistanut asiaa. Olet kyllä oikeassa, että asia täytyisi ehdottomasti muistaa, aina.

Toisaalta tässä tullaan siihenkin kysymykseen, että tekisin väärin jos ostaisin huivin uutena, koska kannattaisin toimintaa, mutta tässä tapauksessa huivi on jo kerran ostettu uutena, sekä laitettu kirpputorille kiertoon. Itse ostin huivin käytettynä (en uutena), jolloin en periaatteessa ns. tukenut toimintaa.

Hmm ainakin itse ajattelen niin, että uutena ja käytettynä ostamisella on merkittävä ero. Mietin todella, todella tarkaan mitä ostan uutena. Toisaalta jos tiedän, että vaate joka on kirppiksellä myynnissä, on tuotettu epäeettisesti, saatan jättää sen ostamatta. Angoraa ei ole kovin paljon huivin materiaalista: angoraa 15%, villaa 85%, mutta ei saisi olla ollenkaan!

Jotenkin sitä helposti ajattelee, että vähän kalliimmat merkit tuottaisi vaatteet ja asusteet eettisesti, mutta valitettavan usein näin se ei kuitenkaan ole!


Kiitos huomiostasi! Se on tärkeä!
merenhelmi.indiedays.com
Tiia,
Mä oon kyllä samaa mieltä siinä, että vaikka angoran ja vastaavien eettisesti epäilyttävien tuotteiden ostaminen uutena on väärin, niin käytetyn tuotteen kohdalla "vahinko on jo tapahtunut" eikä siinä ole enää mitään eroa onko huivi kaapissa pölyttymässä, roskakorissa vaiko jonkun uuden omistajan kaulassa.
Ehdottoman hyvä muistuttaa itseään näistä aika ajoin, mutta tässä tapauksessa ei minusta onneksi ollut mitään vakavaa 😊
http:/kulkeva.blogspot.fi
op
,
Miten teetkään noin mahtavia kirppislöytöjä! Aina kun minä kiertelen kirppiksillä vastaan tulee vain likaisia ja kuluneita vaatteita ylihinnoiteltuina… Siksi kirppisten kiertely on jäänyt vähemmälle.
merenhelmi,
Niimpä! 😊 Se on niin jännä miten hyvälle tuulelle voi tulla kirppilöydöistä, ihan pitkäksi aikaa! Aina nousee hymy huulille kun sanoo ystävälle tai perheelle "löysin tämän kirppikseltä" sen sijaan, että kertoisi sen olevan uutena ostettu. Säästäminen, ekologisuus... Niin monta hyvää puolta. Ja se on aina jotenkin niin mukavaa kierrellä kun koskaan ei tiedä, minkä löydön voi tehdä! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos Pauliina <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos todella paljon Tiia! Olen samaa mieltä kanssasi 😊 Kaunista päivää sinulle <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Voi olla, että mun tulee käytyä monen monta kertaa, eikä löydy mitään, se on niin tuurista kiinni, että milloin tulee vastaan hyviä löytöjä. Itse meen kirppikselle yleensä ihan ajan kanssa, saatan kiertää yhtä kirppistä jopa yli 2 tuntia 😃 Katson ehkä kaiken niin perusteellisesti... Kyllä niitä löytöjä varmasti tulee eteen kun käy vaan useasti kurkkimassa 😊

Mukavaa illanjatkoa sinulle <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka Heidi! Kiitos postaustoiveestasi, laitan sen korvan taakse 😊 Mutta näin lyhyesti sanottuna käyn pääsääntöisesti täällä Kuopiossa vaan kahdella kirppiksellä: Citypörssissä ja Sesonkitorilla. Citypörssi on mun lemppari. Paljon pöytiä ja tavara vaihtuu nopeasti. Voisin tulevaan kirppispostaukseen laittaa myös vinkkejä kirppiksellä kiertelyyn.

Niin ja todella mukavaa saada tällaista palautetta. Ilo kuulla, että olet tota mieltä. Lämmin kiitos <3 😊
merenhelmi.indiedays.com