Ihana tunnustus

Suuri kiitos Monalle joka jakoi minulle tämän tunnustuksen! :)


Tarkoitus on vastata kolmeen helppoon kysymykseen.
Lempiväri:
Tykkään turkoosista tosi paljon. Mun mielestä se väri käy mulle hyvin ja pukeutumisen lisäksi tykkään siitä myös sisustuksen yhteydessä. Mun huoneessakin on paljon turkoosia. Myös valkoinen, limenvihreä ja oranssi ovat lempivärejäni.
Lempiruoka:Tykkään niin monesta eri ruuasta :D Mutta eiköhän se ole joku oikein herkullinen salaatti. Tykkään salaateista tosi paljon, ne on terveellisiä, hyviä ja aina on helppo tehdä vähän erilainen salaattiannos jos siltä tuntuu.
Minne haluaisin matkustaa:Haaveilen ehkä eniten matkustamisesta! Suurin haaveeni on matkustaa Australiaan ja sinne haluaisin kovasti lähteä jossain vaiheessa pidemmäksikin aikaa. Mutta haluaisin kyllä matkustaa tosi moneen eri paikkaan esimerkiksi Espanjaan, Kiinaan sinne Australiaan jne. 
Aika monella tää on tainnut jo kiertää, mutta jaan joka tapauksessa tämän eteenpäin Hanilo blogin pitäjälle sekä Lempille :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
oi löysin tän blogin vasta nyt ja oon pari tuntia lukenu tässä sun postauksia! vaikutat tosi suloselta ja ihanalta tytöltä:) sellasta kysyisin että voisitko tehä postausta siitä, mistä tykkäät eniten sun ulkonäössä (saa olla useempia) ja että mitkä saa sut epävarmaksi (jos sellasia sulla ees on:D)? olis tosi kiva jos voisit toteuttaa son postauksen:))
merenhelmi,
Joo voin tietenkin tehdä sellaisen postauksen, vaikka jo tänä iltana! 😊) kiitti ideasta ja muutenkin tosi ilahduttavasta kommentista <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Tein itseasiassa sen postauksen samantien! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167