Ihana tuote

Tässä se on! Nivean lanseeraama huipputuote, nimittäin suihkussa käytettävä ihon kosteusvoide. Ihmettelin ensin silmät pyöreinä kyseistä uutuustuotetta "kaikkea sitä keksitään" asenteella. Tämä ennakkoluuloni  karistui kuitenkin reippaalla vauhdilla, sillä rakastuin tähän aivan täysin!
Tämä suihkussa käytettävä kosteusvoide on aivan tavallisen kosteusvoiteen näköistä ja oloista. Tuoksu on hyvin miedon oloinen, Nivean ihonhoitotuotteilla tyypillinen. Mikään suihkuhetken elämys ei ole kyseessä, mutta mielestäni aivan täydellinen perustuote, joka helpottaa arkea ja elämää huomattavasti ihon kosteutuksen osalta.

Tuotetta on maailman helpointa ja kätevintä käyttää, suihkussa kostealla iholle levitetään ihon kosteusvoidetta, annetaan vaikuttaa hetki ja huuhdellaan pois. Lopputuloksena saat silkin pehmeän ja kosteutetun ihon. Suosittelen lämpimästi. 

Huudan tämän tuotteen nimeen, mielestäni kyseessä on loistava keksintö! Voin suositella tätä edullista, pitkäkestoista ja kätevää putelia. 250 ml:n purkki kustantaa ainoastaan vajaa viitisen euroa, mutta kyseistä ihanuutta on saatavilla myös suurempaa, 400 ml:n kokoa. 
 ♥  


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Oletko saanut tuotteet blogisi kautta? Toivoisin, että muistaisit aina mainita asian jos näin on, vaikkei sen pitäisi arviointiin millään tavalla vaikuttaakaan 😊 Olen vain joskus aikaisemmin kiinnittänyt huomiota tähän asiaan blogissasi.

http://www.asml.fi/wp-content/uploads/Blogimainonnan_ohjeistusluonnos.pdf
Kissis,
Heh, aivan, mikään ELÄMYS tuo ei oo, mutta tosi hyvä silti! 😃
www.blogger.com/profile/018346917118007244
Anonyymi
,
Mm. Lushin argan rose toimii samalla tavalla, joten ei niin uusi keksintö.
Anonyymi
,
ei liity postaukseen, mutta haluaisitk jossain vaiheessa elämääsi mennä naimisiin ja pitää häät, ja haluaisitko lemmikkiä?
merenhelmi,
Hei,

Kiitos todella paljon tästä kommentistasi. Tästä lähtien kirjoitan aina blogikirjoituksiin jos olen saanut tuotteen blogini kautta. Tosi suuri kiitos sinulle, olin kokonaan unohtanut tämän asian tätä blogikirjoitusta tehdessä. Olen saanut nämä tuotteet blogini kautta testaukseen. Aurinkoista ja ihanaa päivää sinulle 😊 Ystävällisin terveisin Veera
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Ruusunen
,
Pitäisi kyllä kokeilla tuota, koska on atooppinen iho! 😊
merenhelmi,
Toi on mielestäni hyvä tuote! 😊 Iho jää pehmoiseksi 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Pakko udella mikset halua häitä? 😲
merenhelmi,
Rakastan matkustamista. Kun menen naimisiin, haluaisin viettää sen päivän ainoastaan rakkaani kanssa kahdestaan esimerkiksi upeita maisemia ihastellen, meren rannalla yhdessä kävellen.. ja toisen kanssa aikaa viettäen. Koen sen asian niin, että se suuri päivä on minun ja rakkaani. En tykkää monistakaan perinteistä, enkä tykkää juhlista. Kokisin häät ainoastaan stressaavana, enkä tykkää juhlien järjestämisestä. Matkustaminen yhdessä minulle tärkeän ihmisen kanssa on mielestäni kaikista ihaninta. En kuulu myöskään kirkkoon, senkään takia en halua kirkkohäitä. 😊 Siinä muutamia. minkä takia en halua häitä. 😊

Ihanaa päivää sinulle <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167