ihana uusi syystakki!

Hei taas! Mun loma Keski-Suomessa jäi nyt aika lyhyeksi kun oli pakko palata takaisin kouluhommien pariin.  Ehdittiin kuitenkin viettää mm. shoppailupäivää Jyväskylässä siskojen ja äidin kanssa, käydä kahvilla, yhdessä lounaalla, saunoa jne. Yritän nyt saada suurimman osan hommista alta pois ennen muuttoa, koska en halua, että kaikki kasaantuu sille ajalle kun tekemistä riittää muutenkin :) Muuttoon ei ole kuitenkaan enää kauhean pitkä aika. Odotan kyllä innolla sitä, että saadaan vähän isompi koti! Jokatapauksessa, tällä asulla kävin sunnuntaina ystäväni kanssa keskustassa kahvilla.
> Tämän kuvissa näkyvän Mexxin takin löysin vasta muutama viikko sitten ja ihastuin tähän todella paljon. Suurin osa mun takeista on mustia/beigejä, joten pirtsakka punainen tuo kyllä kivaa vaihtelua.
Shoes Flexx similar: here
Pants MassimoDutti similar: here
Jacket Mexx  Scarf Burberry Sunglasses Ray Ban Aviator similar: here
  Bag Louis Vuitton (Adlinks)
Burberryn huivi on etsitty jälleen laatikoista käyttöön... Se käy niin nätisti syksyyn! Just mietin muuten äidin kanssa sitä, miten hyvännäköisenä kyseinen huivi on pysynyt kovasta käytöstä huolimatta. Vaikka oon hankkinut tämän jo vuosia sitten, se on edelleen lähes uudenveroinen! Oonkin tässä miettinyt, että jos Burberryn talvihuivit ovat yhtä laadukkaita, hankin sellaisen seuraavalla Helsingin reissulla. Onko teillä kokemusta kyseisen merkin talvihuiveista, miten ne ovat kestäneet käytössä, ovatko nukkaantuneet jne? Toki hinta kirpaisee aikalailla, mutta uskoisin, että jos sen päätän hankkia, tykkään siitä vielä vuosienkin päästä.<
Kokeilin näitä muovisia "puhelinjohtoponnareita" vasta vähän aikaa sitten ensimmäistä kertaa ja yllätyin suuresti. Nämähän on ihan älyttömän hyviä! S-marketista löysin näitä aika edullisesti!
Ps. Jos teillä on blogipostausideoita, laittakaa niitä ihmeessä joko tämän postauksen kommenttiboksiin tai mulle sähköpostiin (merenhelmi@hotmail.com) Nyt syksyllä kerkeää panostaa myös blogin tekemiseen ja ottaisin mielellään teidän ideoita / ajatuksia vastaan.

Toivoisitteko eniten postauksia asukuviin / opiskeluun / kauneuteen / terveyteen ja hyvinvointiin vai liikuntaan liittyen?

Mutta nyt lähden tästä suomentamaan ruotsin kappaletta (kahvin voimalla)! ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Kiitos kauniista sanoistasi 😊

Ja katsotaan katsotaan! Jotenkin se videopostaus tuntuu niin "vieraalta", vaikka joskus aikoinaan niitä teinkin 😊 Hmmmm!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kone oli jotenkin sekoillut, eikä mun aikaisempi vastaus sulle ollutkaan näköjään lähtenyt! 😊 Mutta uusi yritys 😃 Kiitos sinullekin toiveista! Niitä postauksia täytyy siis tehdä enemmän 😊 Punainen on kyllä pirtsakka! Piristää kummasti kun täällä Suomessa nää kelit on mitä on.. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229