ihana viikonloppu ja ensi viikon suunnitelmia

1. Rauhallinen iltapäivä: uusin Elle ja lempparitee (tämän hetkisestä lempiteestäni on muuten tulossa postausta!) 2. Yrittäjyystyön puurtamista, palautuspäivä lähenee uhkaavasti. 3. Kuntokeskus Huipussa viime viikon perjantaina. Hymy nousi huulille uusista, pirteistä Niken salikengistä, jotka löysin alennuksesta Matkuksen Stadiumista. Samana päivänä vietin itsekseni Ikeassa shoppailupäivää ja ostin mm. uudet verhot, lampun, sekä kynttilöitä. 4. Tämän viikon perjantai-ilta vierähti kuntosalilla selkä, hauis -treenin, sekä käsilläseisontaharjoituksien merkeissä.

Nämä kaikki kuvat on instagramistani, minut löytää sieltä nimimerkillä @veeramerenhelmi

Postauksen alussa siis kuvia menneeltä viikolta (unohdin lauantaina ja sunnuntaina ihan kokonaan kameran olemassaolon). Viikonloppu on ainakin tehnyt tehtävänsä, sillä nyt on jotenkin tosi rentoutunut ja energinen olo. Ollaan päätetty poikaystäväni kanssa, että suunnitellaan jokaiselle viikonlopulle jotain mukavaa tekemistä yhdessä. Eilen illalla sisustettiin vähän meidän pikkuista asuntoa laittamalla uudet verhot (on muuten tosi kauniit uudet Ikeasta löydetyt valkoiset pitkät verhot!) ja lamppu paikoilleen, jonka jälkeen tehtiin leipäpizzaa, sekä gluteenittomia pannareita kermavaahdon ja omenahillon kera. Illalla sytytettiin kynttilät ja katsottiin MadMen -tuotantokautta Ben & Jerry's -jätskillä herkutellen ;)

Tänään nukuttiin vähän pidempään, käytiin aamulla treenaamassa ja minun toiveen mukaan kiertelemässä kirppikset (löysin Citypörssi-kirppikseltä tosi kivannäköisen Ril's mustan poolopaidan, sekä Jackpotin neuletakin), sekä poikaystäväni toiveen mukaan uimahallissa. Oli kyllä ihanaa päästä pitkästä aikaa uimaan matkaa ja saunomaan. Yllätyin muuten suuresti Kuopion uimahallin suhteen (odotin porealtaita ym. mitkä löytyy kotipaikkakuntani uimahallista höyrysaunan lisäksi). Jokatapauksessa aion myös jatkossa käydä kyseisessä paikassa, jossa on ystävällinen palvelu ja siistit tilat. Matkaa kyseisessä uimahallissa pystyi onneksi uimaan hyvin ja se onkin se tärkein asia. Tuli kertakaikkiaan niin hyvä olo treenin jälkeen, että täytyy käydä ehdottomasti useammin uimassa. Ja oli myös hauskaa päästä opettamaan poikaystävälleni oikeaa tekniikkaa rintauintiin ja vapaauintiin... Yllättävän nopeasti hän kyllä oppi, joten ei varmasti mene kauaakaan kun päästään uimaan yhdessä muutaman kilometrin lenkkejä.

Täydellinen viikonloppu siis takana sanon minä :)

Ensi viikolle olisi suunnitelmissa yksi Ikean reissu, ystävän kanssa lounaalla käyminen, yrittäjyyskurssin loppuun tekeminen, sekä mahd. monella ohjatulla tunnilla käyminen kuntokeskus Huipussa. Maanantaille suunniteltiin poikaystäväni kanssa joogaa ja tiistaille kahvakuulaa.

Ensi viikonloppuna mennään ainakin teatteriin, joten kaikkea mukavaa tiedossa, mitä odottaa :)

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mona
,
Kuopion Rauhalahdessa on kylpylä/uimahalli josta löytyy esim poreamme. Toinen kylpyläpaikka löytyy Vuorelasta, Kuopiosta 12km pohjoiseen, nimeltään Kunnonpaikka. Ajattelin antaa näin paikkakuntalaisena vinkkiä 😊
Mimosa
,
Eiks sulla oo sukkia ollenkaan salikenkien alla? 😲
mää
,
Miten sä osaat uida? Mitä lajeja osaat?
merenhelmi,
Kiitos Mona! Tosi mukava kuulla!! 😊 Sinne pitää siis mennä jokin kerta! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hei!

Oon harrastanut kilpauintia uimaseurassa yhteensä noin 5-6 vuotta. Uin rintauintia, vapaauitia, perhosuintia ja selkäuintia. Uinti on ihana harrastus, tykkään tosi paljon 😊

Mukavaa päivänjatkoa!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
On oikeastaan aina joo, sellaiset urheilunilkkasukat 😊
merenhelmi.indiedays.com