Ihanaa postia

Moikka rakkaat! Oon kans hengissä, mutta blogi on viettänyt pienessä hiljaisuudessa muutamia päiviä, arvaatteko mitä oon tehnyt? :) Ollut töissä, ja paljon. Mutta tosi mukava vaan! Oon jopa (vihdoinkin) oppinut heräämään ennen viittä aamulla ilman sen suurempia ongelmia, ennen musta ei oikein ollut siihen... Kaikkeen tottuu! Yks päivä olin myös Jyväskylässä etsimässä huoneeseeni kaikkea hienoa ja hyviä löytöjä teinkin. ;) Omaa kämppää en kuitenkaan ala laittamaan ainakaan vuoteen, vaikka oon pienestä asti kerännyt ihanuus-astioita ja muuta sellaista tulevaa omaa kotiani ajatellen, mutta en oo ainakaan ihan vielä kotoa mihinkään  muuttamassa.. Jokatapauksessa nyt meen tekeen jotain hyvää ruokaa ja laittamaan sitä huonettani! 


Katsokaas mitä tipahti postilaatikkooni, nimittäin Louis Vuitton uusin mallisto. Yllätyin  positiivisesti. Kuvat ovat todella upeita ja taiteellisia, laukut vaikuttavat aika hienoilta, joten aionkin sopia ton henkilökohtaisen tapaamisen ja lähteä hypistelemään niitä aivan paikan päälle. Auts! Ei pidä oikeesti sillä kertaa ostaa mitään, vain ihailla laukkuja. :) Palataan ehkä illemmalla :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Niina,
Voi nyyh, mä en saanu tätä kuvastoa! 😃 Sain edellisen mut en tätä! Selvästikään en ole syytänyt tarpeeksi rahaa Vuittonille tänä keväänä 😉
www.blogger.com/profile/050804813910655388
Anonyymi
,
Mä pistän kohta koko LV:n boikottiin ku ei mullekaan tullu tätä! En oo itse asiassa koskaan saanu mitään kuvastoa sieltä.