Ihanuus hiustuotteita

Ja jälleen maanantaiaamussa.. Viikonloppu oli ja meni, mutta oli paras viikonloppu pitkiin aikoihin. Aneten kanssa mietittiin kun tasan vuosi takaperin meikattiin 18 vuotissyntymäpäivääni varten samassa paikassa ja oltiin lähdössä silloinkin juhlimaan Jyväskylän yöhön, vuodessa on tapahtunut paljon asioita ja varmasti itse kukin on kasvanut ihmisen�� ja muuttunut. Ainakin itse koen olevani kuin eri ihminen nyt, kuin vuosi sitten. Aika on mennyt liian nopeasti.

Lupailin kuvata löytämiäni hiustuotteita tänne blogiin ja tarkoitukseni olisi kirjoittaa näistä myös omia kokemuksia. Sain lahjaksi Kerastase naamion, mutta kokeiltuani sitä lähdin saman tien ostoksille haalimaan uusia hiustuotteita, joita tarvitsen. Kokoelman hinnaksi kertyi yhteensä noin 40€, nämä myytiin nimittäin erinomaisen hyvällä alennuksella. Suosin useimmiten aleja etenkin hiustuotteiden kohdalla, koska mielestäni ei ole järkevää maksaa 48€ yhdestä purnukasta, mikä on esimerkiksi Kerastase Oleo-Curl Intense hiusnaamion ovh hinta. Näin muutaman päivän kokeilun jälleen olen ollut aivan myyty näille!
Nyt vähän opiskelujen pariin.. Tai vähän ja vähän.. Ajattelin keskittyä tämän päivän teen juomiseen ja opiskelemiseen. Näin pitkän tauon jälkeen kirjojen pänttääminen tuntuu vähän puuduttavalta aloittaa taas. En tiedä missä olen ensi keväänä Brisbanessa, New Yorkissa, tekemässä töitä vai koulun penkillä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ai maksoivatko nuo kaikki yhteensö 40euroa? 😲ooo
Anonyymi
,
Etkös sinä saanutkin juuri ylioppilaslakin päähäsi? Paljon onnea 😊
Anonyymi
,
Ihanaa kun olet uskaltautumassa ulkomaille. Eikös ollutkin, että jokin aika sitten olit vielä suunnittelemassa kosmetologin opintoja? Asuuko daddysi New York:ssa? Ah ihanaa olisi päästä ulkomaille.
Anonyymi
,
Ihania hiustuotteita! 😊
Tiiätkö mistä saa tuota hiusmaskia? Ja paljo semmonen mahd. maksaisi? 😊

ps. ihana blogi!!!
Anonyymi
,
Missä on noin hyvät alet!? Sinne on pakko päästä! 😊
merenhelmi,
Oi kiitos <33 😊 jos tarkoitat tota kerastasea niin sitä saa ainakin parturikampaamo liikkeistä. 😊 ja uskoisin että netistä saa tilattua vielä edullisemmin! Myyjä sanoi että kerastasen hinta on noin 48 ja se on todella paljon.. Joten varmasti netistä voin löytää jostain edullisemmin. Tietääkö kukaan mistä sen voisi löytää netistä halvemmalla?

En ollut aivan varma että tarkoititko kerastasea vai color maskia mutta color maskia saa tietääkseni sokokselta ja parturikampaamo liikkeistä ja sen hinta on muistaakseni noin 10 euron tai 15 euron paikkeilla. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Noin 40 euroa olivat en muista ihan euron tarkkuudella kun käytiin siellä monta kertaa 😃 ) olivat todella halvalla. Ja kun osti muistaakseni 5 sai vielä kaupanpäällisenä hiustuotteen.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Jyväskylässä on nyt vähän aikaa sellainen liike missä noita myydään edullisesti! Harmi kun en muista sen liikkeen nimeä!!:/ täytyy ensi kerralla katsoa ja kirjoittaa se tänne blogiin. Ihanaa päivää <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Moi! Samaa mietin minäkin... puhuit Veera jossain vaiheessa että pääset syksyllä ylioppilaaksi. Saitko jo lakkisi? Paljon onnea täältäkin! Ja olisi kiva myös nähdä ylioppilaskuviasi =)
Anonyymi
,
Hei. Kysythän Anetelta liikkeen ja varsinkin, mistä Kerastasea saa nyt ale-hinnoin.