Ihmeellinen höpöttäjä

Heippahei! Instagramin puolelle olenkin päivitellyt ahkeraan tahtiin lomalta kuvia. Sieltä minut löytää tunnuksella @veeramerenhelmi
Tässä vielä pikaiset kuulumiset täältä hotellihuoneesta ja blogin välityksellä:) Lepuutan parhaillaan jalkoja ja hörpin teetä, sekä ihailen yhtä ihanaa Burberryn ostostani, jonka tein tänään! :) Hih. Se oli palkinto tämän kahden viikon hullun koerupeaman jälkeen. Ja oon niin iloinen, että löysin jotain mistä todella tykkään! Puolta minuuttia ennen Stockmannin sulkeutumisaikaa päätin, että tämän otan!! Myyjäkin (ystävästä puhumattakaan...) odotteli, että jokohan Veera tekis päätöksen.. Oon välillä maailman huonoin päättämään. ;) Olin ensin ostamassa toistakin Burberryn huivia, mutta siitä ei ollut uutta kappaletta enää jäljellä, enkä halunnut sovituskappaletta, joten se kaunokainen jäi vielä odottelemaan parempia aikoja. :)

Nyt kuppi Japan Sencha teetä, nukkumaan ja aamulla ihanalle aamupalalle, sekä kahvilaan nauttimaan jokin herkku <3 Sen jälkeen lähden kotimatkalle, pääsen halaamaan rakasta ja olen niin innoissani:) Voi tulla iloiseksi niin pienestä asiasta!!:)  

Käytiin ystäväni kanssa tänään syömässä, sekä kierreltiin kaupungilla. Tosin en nauti kauppojen kiertelystä niinkään, ahistaa aina vaatekaupoissa! Aina jos tuun Helsinkiin käyn vain Stockmannilla, Sokkarilla, Mulberryn ja Vuittonin liikkeessä, sekä Zarassa. :) Tykkään ostaa vaatteita mielummin ulkomailta alennusmyynneistä, joten sen takia en yleensä kiertele paljon vaatekauppoja Suomessa. Nyt mietin, että minne päin maailmaa lähtisi seuraaville alennusmyyneille? :) Anette lähtee ilmeisesti Espanjaan shoppailemaan, ihanaa!
Hitsi kun tuntuu, että blogistani tulee sellainen kuva, että tavaraa, tavaraa ja tavaraa... Mutta ei! Elämässä on oikeesti niin paljon tärkeämpiä asioita, kuin materia. Ja olen aina ollut sitä mieltä. Vaikka rakastan laukkuja ja huiveja, koen elämässä monet muut asiat paljon tärkeämmäksi. Yksikään laukku tai hienoinkaan koru ei tuo onnellisuutta. Se voi ilahduttaa hetkeksi. Mutta hetken huuman jälkeen on taas yhtä onnellinen tai onneton kuin oli aikaisemmin. Onnellisuus on aika pitkälti omaa asennetta. Minulle läheiset ihmiset, terveys, arjen pienet ja onnelliset hetket, toisten auttaminen ja toisten ilahduttaminen, onnistumiset, rakkaiden kanssa yhdessä vietetty aika, luonnossa oleminen, rauhallisuuden ja onnellisuuden tunteminen, terveellinen ja puhdas ruoka, rakkaus ja toisesta ihmisestä välittäminen, henkinen hyvinvointi, liikunta... Ovat asioita joita todella arvostan. :) 
Ihanaa iltaa, kauniita unia ja nukkukaa hyvin. 

PS! Huomenna kotimatkalla vastaan laukkupostauksen kommentteihin. :) 


  • Lifestyle, Food

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
Moi Veera! Tuli vain mieleeni eräs asia ja jonka haluan sinulle sanoa. Sinulla on ilmeisesti talven aikana ollut hieman ongelmia terveyden kanssa? Huomaan, että olet kova teen juoja, aivan kuten itsekin 😊 oletko koskaan kuullut sellaisesta neuvosta, että teetä ei saisi juoda ruuan yhteydessä? Teen kaikkien mahdollisten hyvien puolien lisäksi se ikävä kyllä estää raudan imeytymistä, mikäli teetä juo "oikean ruuan" kanssa. Tee suositellaankin juotavaksi aina 30 minuuttia aikaisemmin ruokaa tai puoli tuntia syönnin jälkeen. Itse kyllä juon teetä "kahvi aikaan" esim pullan tai jonkun muun kera, mutta enää en esimerkiksi aamupalalla ruisleivän tai puuron kanssa uskalla juoda teetä :/ . Luin joskus näin yhdestä terveyslehdestä, ja lääkärin tuosta sanoi kun yhdessä vaiheessa rauta arvot niin alhaalla.
Anonyymi
Anonyymi,
Taidat aika rankalla kädellä valikoida kommenttisi! Kirjoitin omasta mielestä asiallisen ja fiksun kommentin kysymyksellä 😊 hauska!

Mukavaa kevättä kuitenkin!

Ps. Me kyllä tiedetään kuinka ihanaa elämä on 😉
IP: 82.99.3.229