Ihon hoitamisesta raskausaikana ja Lumene SISU päivävoide

Lumene-ihonhoito-4 copy

Oon aikaisemminkin kirjoittanut, että nyt raskausaikana oon koittanut kiinnittää enemmän huomiota ihon kosteuttamiseen. En tiedä pystyykö ihon kosteuttamisella vaikuttamaan esimerkiksi raskausarpiin, mutta yritän aina iltaisin muistaa rasvata ainakin vatsan alueen ja jos jaksan, koko vartalon! Siihen oon käyttänyt välillä kookosöljyä ja välillä Lumenen Harmonia sarjaan kuuluvaa vartalolle tarkoitettua kosteusvoidetta, mikä imeytyy hetkessä ja kosteuttaa kuitenkin tehokkaasti (postausta tuotteesta löytyy täältä). Lisäksi oon kuorinut vartalon ihoa mm. kahvinpuruilla, kuivaharjannut ihoa sekä koittanut juoda riittävästi vettä!

Ja nyt loppuraskaudessa oon nukkunut aika huonosti niin kuin vähän aikaa sitten kirjoitinkin yhdessä postauksessa. Välillä on onneksi parempia öitä ja oon selvinnyt yön läpi vain yhdellä, parilla heräämisellä, mutta on monia öitä, kun oon herännyt tosi usein! Se näkyy heti kasvojen ihossa. Iho näyttää väsyneeltä, samealta ja silmäpussit erottuvat... Tää ei tietenkään tuu helpottamaan vauvan syntymän jälkeen, joten on tärkeää huolehtia myös kasvojen ihon hoitamisesta ja kosteuttamisesta. Oon nyt koittanut tehdä tehdä vähän useammin kasvonaamioita, kuorinut kasvojen ihoa sekä ottanut myös seerumit ja silmänympärysvoiteet säännöllisempään käyttöön.

Lumene-ihonhoito-1

Kokeilen aika paljon eri kosteusvoiteita ja jos jostain oon tarkka niin huolellisesta meikkien pois pesemisestä ja päivä- ja yövoiteen levittämisestä! Muut ihonhoitorutiinit jäävät välillä vähemmälle, mutta noita en ainakaan kovin helpolla jätä välistä! :)

Lumene-ihonhoito-3

Tää kuvissa näkyvä Lumene SISU päivävoide on tuote, josta tykkään ja tätä oonkin käyttänyt nyt ihan päivittäin. Tuotteen tuoksu on raikas ja iho näyttää tätä käyttämällä jotenkin raikkaammalta ja tasaisemmalta. Raikas metsän ja kesän tuoksu. Sopiva etenkin meikin alle laitettavaksi, koska imeytyy nopeasti eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Mielestäni raikas ja hyvä, edullinen perusvoide arkeen! Siskolleni tässä oli liian voimakas tuoksu, mutta itselleni tuoksu ei tuntunut liian voimakkaalta.

*Tuote on saatu testikokeiluun

Tykkää-merkinnät

Kommentit