ihon sävy tasaisemmaksi

Voiteen koostumuksessa yhdistyvät aktiiviset ainesosat vähentävät ihon paikallista punoitusta, torjuvat laajentuneita tai katkenneita pintaverisuonia ja auttavat ennaltaehkäisemään punoituksen uusiutumista. Tuote on h
Viime syksynä tuli tilanne, että kaikki kosteusvoiteet ja seerumit olivat päässeet yllättäen loppumaan. Niimpä oli hyvä väli kokeilla jotain uutta. La Roche-Posay oli minulle siinä vaiheessa ihan uusi tuttavuus, mutta lähdin mielenkiinnolla kokeilemaan olisiko ihoa tasoittavasta seerumista apua ihooni. Kuten olen tainnut kirjoittaa aikaisemminkin, ihoni sävy ei ole tasainen, ennemminkin aavistuksen kirjava. Kesällä tietenkin iho näyttää ja tuntuu huomattavasti paremmalta, mutta näin talvella se on vähän punoittava ja aavistuksen kirjava. Silmäaluseni ovat käytännössä aina tummat nukkumisesta ja terveellisistä elämäntavoista huolimatta. Toiveenani oli saada ihon sävy tasaisemmaksi niin, ettei välttämättä tarvitsisi aina käyttää meikkivoidetta / muita sävyttäviä voiteita. Kerkesin syksyn aikana käyttämään tämän purkin jo ihan loppuun, mutta aion käydä ostamassa kyseistä tuotetta tässä lähiaikoina lisää, niin paljon tästä tykkäsin.

Rosaliac Ar Intense seerumi on tarkoitettu nimenomaan punoittavalle, couperosa - tai rosaceaihon hoitoon pintaa syvemmältä. Tuote myös ennaltaehkäisee punoituksen uudelleenmuodostumista.
Omat kokemukseni La Roche-Posay Rosaliac ar intense -tuotteesta olivat siis ainoastaan positiiviset ja nyt talven aikana olen alkanut kaipaamaan tätä tuotetta. Syksyllä kun tämä oli käytössäni, ihon sävy tasoittui muutaman kuukauden käytön aikana. Tuote on myös yllättävän riittoisa, seerumi tuntui kestävän ja kestävän. Pumppupullo on hygieeninen, siitä iso plussa. Yhdellä painalluksella tulee juuri sopiva määrä tuotetta, se levittyy hyvin koko kasvoille ja imeytyy hetkessä. Huomasin kyllä eron ihon sävyssä, se tasoittui huomattavasti! Ei enää niin punoittava ja epätasaisen sävyinen.

Tämä oli siis ensimmäisen La Roche-Posay kokeilu, mutta ei jäänyt viimeiseksi :) Oletteko te tutustuneet kyseisen merkin tuotteisiin, mitä kannattaisi kokeilla seuraavaksi?

Tuote on saatu testikäyttöön

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anu
,
Minkä hintainen tuo tuote on? Olisin todella kiinnostunut 😉
Myy
,
Mulla on ollu lapsesta asti tummat silmänaluset, nimenomaan terveellisistä elintavoista huolimatta. Tuo voisi olla kokeilemisen arvoinen tuote! Onko testattu eläinkokeilla? Käytän mieluiten tuotteita, joita ei ole testattu eläimillä.
merenhelmi,
Nyt täytyy kyllä selvittää asia! Itse olen todella tarkka, etten käytä eläinkokeilla testattuna tuotteita, mutta itseasiassa tämän kohdalla olin ihan kokonaan unohtanut koko asian tarkistamisen! Ja sama täällä, ei auta mikään tummiin silmänalusiin muuta kuin hyvä peitevoide 😉

Ihanaa päivänjatkoa!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hei Anu!

Voi olla, että tuotteen löytää jostain edullisemminkin, mutta esim. yliopistoapteekin sivuilla tämän tuotteen hinta on 28,20 €. Tuote on kuitenkin riittoisa 😊 Mukavaa päivänjatkoa sinulle 😊
merenhelmi.indiedays.com
heartbeat
,
Kiitos suosituksesta! Otan varmasti kokeiluun tämän tuotteen:) Terveisin punanaama
merenhelmi,
Kiva kuulla. Laita ihmeessä viestiä mitä itse tykkäsit tuotteesta!
merenhelmi.indiedays.com