Ihonhoitoa Skin Blossom tuotteilla

Olen vuosien varrella kiinnostunut yhä enemmän luonnonkosmetiikan käyttämisestä. Tällä hetkellä minulta ei löydy luonnonkosmetiikkatuotteita vielä kovin paljoa, mutta olisi ihanaa pikkuhiljaa siirtyä useampien tuotteiden kohdalla luonnollisempaan vaihtoehtoon.
Skin Blossom on minulle ihan uusi tuttavuus. Se on englantilainen ihon- ja hiustenhoitosarja. Skin Blossom -luonnonkosmetiikkatuotteita ei ole testattu eläimillä, ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia ja ne tuotetaan mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä.
Sain Skin Blossom kosteuttavan kasvovoiteen ja virkistävän kasvoveden testikäyttöön noin kaksi viikkoa sitten ja siitä lähtien olen käyttänyt tuotteita päivittäin. Ensimmäinen havaintoni tuotteista oli se, miten ihanan rakkailta ja puhtailta ne tuoksuvat.
Skin Blossom kosteuttava kasvovoide
Täällä blogissani oli lähiaikoina puhetta siitä, miten tärkää päivävoiteen käyttäminen on. Tämän päivävoiteen levittäminen tuntuu sellaiselta aamun pieneltä hemmotteluhetkeltä. En olekaan unohtanut päivävoiteen levittämistä nyt yhtenäkään aamuna :) Päivävoide sopii kaikille ihotyypeille ja sen koostumus on ihanan kevyt. Voide levittyy helposti ja ihosta tulee kimmoisan ja pehmoisen oloinen. Olen käyttänyt tätä myös yövoiteena ja levittänyt silmänympärysiholle. Tämä toimiikin myös silmänympärysvoiteena. Talvella ihoni usein vähän kuivuu ja silloin tarvitsisin ehkä tuhdimpaa voidetta, mutta näin kesällä tämä tulee varmasti olemaan paljon käytössä. Tykkään myös kasvovoiteen tuoksusta: Se on mieto ja hyvin raikas. Pumppupullosta plussaa, koska sillä saa kätevästi annosteltua juuri sopivan määrän yhdellä kertaa. En keksinyt miinuksia, tämä tuote sopii ainakin minulle todella hyvin ja kokeilisin mielelläni muitakin Skin Blossom merkin tuotteita. Kasvovoide ja kasvovesi vakuuttivat minut jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.
Skin Blossom virkistävä kasvovesi
Kasvovettä olen käyttänyt niin kauan kuin muistan. Kun pyyhkii kasvot ja kaulan kasvovedellä, iho tuntuu todella raikkaalta ja puhtaalta! Se viimeistelee ihan täydellisesti ihonpuhdistuksen. Lähdin siis mielenkiinnolla testaamaan Skin Blossom kasvovettä, joka on jopa 97% luomuainesosista valmistettu. Kasvoveden tuoksu on hyvä, muun muassa kukkaistuoksuja ja laventelia. Se tuntui puhdistavalta ja iholle tuli kivan raikas tunne käytön jälkeen. Koska kasvoveden purkin suu on vähän isompi, kannattaa kostuttaa vanulappu ensin vedellä, laittaa se pullon suulle ja käyttää pullo nopeasti ylösalaisin. Kun tekee näin, vanulappu ei imaise kerralla niin paljon kasvovettä ja tuotetta riittää pidemmäksi aikaa.
Skin Blossom on edullista luonnonkosmetiikkaa. Hinnat pyörivät noin kymmenen euron molemmin puolin, ja hinta-laatusuhde on hyvä. Tuotteilla on myös Soil Associationin sekä Vegan Societyn sertifikaatti. Kaiken kaikkiaan pidin tuotteista: Luonnonkosmetiikaksi edullisia, samalla hyvältä ja miellyttäviltä tuntuvia tuotteita. Oletteko te kokeilleet Skin Blossom tuotteita?
Tuotteet on saatu testikäyttöön
Skin Blossom kasvovoide , Skin Blossom kasvovesi , Skin Blossom luonnonkosmetiikka , Skin Blossom kokemuksia , Nourishing Face Moisturiser , Skin Blossom ihonhoito , ihonhoito , luonnonkosmetiikka blogi , luonnonkosmetiikka , edullista luonnonkosmetiikkaa , laadukasta luonnonkosmetiikkaa , Skin Blossom tuotteet , Skin Blossom tuotteet arvostelu , Skin Blossom tuotteet testauksessa

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lempi,
Noi on kyllä ihanat tuotteet 😊
lempin.blogspot.com
merenhelmi,