Ihonhoitopostaus


Hei! :)
Elikkäs, yksi lukijoistani kyseli, voisinko tehdä ihonhoitopostauksen. Kuvasin niitä tuotteita, joita käytän puhdistukseen, kosteutukseen ja ylipäätään ihon hoitoon. Tietenkin kauniin ihon salaisuus on myös kaikessa muussa, kuin niissä purnukoissa, rasvoissa, joita kasvoihin hieroo.

Olen huomannut, että kun syö terveellisesti, ulkoilee ja harrastaa liikuntaa, nukkuu hyvin ja juo vettä, vaikuttavat ne ihon kuntoon enemmän kuin välttämättä uskoisikaan.
Olen käyttänyt monilta eri merkeiltä esimerkiks puhdistusmaitoa, mutta juuri nyt ovat nämä tuotteet käytössä. Ja miksi juuri nämä? Vastaus kaikessa yksinkertaisuudessaan: Ovat nimittäin edullisia ja oikeesti hyviä tuotteita! :)Nivean tuotteiden hyvää hinta-laatu suhdetta kehun, (moneskohan kerta..) mutta niin se vain on. :) Kannattaa olla vain tarkkana uusia meikinpuhdistusaineita ostaessa, valitseeko esimerkiksi kuivalle ja normaalille iholle tarkoitetut tuotteet. Nimittäin tässä tein virheen: käytin normaalille iholle tarkoitettuja tuotteita ja ihmettelin kun ihoa kiristi aina, vaihdoin kuivan ihon puhdistusaineisiin ja kappas vain, eipä ollut enää tätä ongelmaa. :)
Nämä puhdistavat tosi hyvin, ovat miellyttävän tuoksuisia, aika edullisia, tykkään kyllä todella paljon. Meikkivoide lähtee iholta ja kun vielä kasvovedellä viimeistelee, niin mahdolliset loputkin pienet meikkijäämät lähtevät.


Vedenkestävä silmämeikki lähtee tällä aika hyvin. Äitini on käyttänyt tätä myöskin ja tykkää kyllä. Perushyvä tuote. :) 
Lumenen päivä- ja yövoiteet ovat osottautuneet yllättävänkin hyviksi ja tehokkaiksi. Rasva kosteuttaa ja imeytyy nopeasti, en löydä yhtään miinusta näistä. Olen tosi tyytyväinen! :) 
Jos iho tarvitsee enemmän kosteutusta tai syväpuhdistusta, otan apuun Nivean kasvonaamiot, ovat parhaita naamioita, mitä olen kaupasta löytänyt. Yllä oleva naamio jakautuu kahteen osaan ja siitä puolikkaastakin riittää ainakin kahdella henkilölle helposti. Ihosta tulee kirkkaamman ja hyväkuntoisemman näköinen.


Lisäksi näiden lisäksi teen iholle välillä pellavansiemenhoidon, postaus löytyy täältä. 

Siinä tällä hetkellä käytössä olevat tuotteet. Löytyykö teiltä samoja tai mitä suosittelisitte kokeilemaan? :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hanilo,
Mun mielestä Herbinan kasvojenpuhdistustuotteet on kans tosi hyviä ja edullisia. Noita nivean kasvonaamioita tulee mullakin vähän väliä ostettua, varsinkin se syväkosteuttava on tosi hyvä. 😊
www.blogger.com/profile/126321866884355764
Anonyymi
,
Justiinsa kun olin tullut sun blogiisi ja päivittänyt, niin tuli uusi postaus 😃 Kätevää.
merenhelmi,
Hanilo:
Okei joo, en olekaan ikinä kokeillut. Niveaa oon suosinut, mutta voisi joskus ihan mielenkiinnolla kokeilla kun niitä suosittelet. 😊 Niimpä, hyvä tuote on kyllä:)

Anonyymi:
Niimpä!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Airi,
Itse olen kokeillut varmaa jokaikistä markettimerkkiä, mutta lemppareitani ovat olleet juuri nivea (osaa vain yksinkertaisesti tehdä kaiken hyvin;))mutta myös Vichy ja lahjaksi saamani Estee Lauderin setti. Kyllähän noissa jälkimäisissä hinta kirpaisee, mutta ne ovat kyllä aika riittoisia:) itse en silti ehkä kuitenkaan sijoittaisi ihan estee lauderin hintoihin...
www.blogger.com/profile/161024978370772990
merenhelmi,
Airi:
Jep, Nivealla on vain tosi hyviä tuotteita. 😊 Juu. Vichyn kasvovettä kokeilin joskus ja se oli tosi hyvä, lähti useimmat näpyt. Niimpä, Estee Lauderin tuotteet ovatkin sitten turhan hintavia. :/ Kiitos kommentistasi:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167