Ikean ostoksia

Lupailin, että kuvaan tänne blogin puolelle Ikean ostoksiani. Vietimme viikko sitten maanantaina äidin ja kummitädin kanssa koko päivän Ikeassa ja mm. tällaisia ostoksia tuli tehtyä -kaikki tulevat enemmän kuin tarpeeseen. En ole muuten ennen hankkinut mitään astioita Ikeasta, mutta yllätyin miten edullisesti sieltä saa kivannäköisiä ja yllättävän hyvin muotoiltuja astioita! Minulla oli etsinnässä isot lattelasit ja nappasin sitten mukaan beiget, joista tykkään jotenkin tosi paljon. Kuva kyseisestä lattelasista taisikin vilahtaa tämän postauksen kuvassa.

Ikeasta saa tällaista perustavaraa aika edullisesti. Näiden lisäksi löysimme tosi ihanat ruokapöydäntuolit ja baarijakkaran, sekä kiiltopintaisen ison ruokapöydän.

Noita hopeita kynttilänjalkoja oli alunperin yhteensä kolme, mutta yksi valitettavasti rikkoutui matkalla, tiedä sitten mihin se kolahti... Tarkoituksena on kuitenkin pitää pöydällä kolmea hopeista kynttilänjalkaa, ei kahta ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Ilahduttaa joka päivä tossa ruokapöydällä 😊 Jos ostaa vaikka kaupasta ruusuja ei ne kestä montaa päivää, mutta toi pysyy onneksi pidempään kauniina 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Ihana kuulla, tosi paljon kiitoksia! ♥ 😊
merenhelmi.indiedays.com