Ikimuistoiset festarit!

Oltiin Aneten kans kaks päivää Himos festareille, oli niin ikimuistoinen reissu, että ne olivat elämäni kaks parhaimmista ja hauskimmista päivistä.
Tästä me lähdettiin: Liftaamalla kohti festareita. Kyyti saatiin hetkessä, noin 25 vuotiaan rokkaripojan autossa päästiin aivan paikan päälle. Tuona päivänä keli osui todellakin kohdalleen: oli melkein hellettä!

Kyltti ja hymyä.. Siinä mun neuvot liftarille. Ja rekkari kannattaa ottaa ylös ennen kuin hyppää mihinkään kyytiin. Kun käyttää järkeä mihin autoon lähtee, on mun mielestä liftaaminen tosi hyvä ja ekologinen tapa mennä paikasta toiseen. Meiltä päin (Äänekoskelta) on helppo lähteä liftaamaan kun vilkasliikenteinen nelostie on aivan vieressä, esimerkiksi pääkaupunkiseudulla voi olla hankalampaa. Oon liftannut jo paljon nuorempanakin ja aina kaikki on mennyt hyvin. 
Mulla on niiin mahtavat muistot festareilta, ihan loistavalla fiiliksellä mentiin kuuntelemaan montaa eri bändiä, heiluttiin eturivissä. :D Olin ekaa kertaa festareilla ja nyt suunnittelen jo minne lähtis seuraavaks.
 Siellähän me.. :) Tosi monet muuten kyselivät, että ollaanko siskokset.

Tsekatkaa mun lauantai-aamun silmäpussit, oltiin nukuttu huimat 2 h. Aamulla lähdettiin vetään yhdestä mökistä ja mentiin ysin aikaan ottamaan aurinkoa golfkentälle, jonne nukahdettiin vielä hetkeks.. :D Ja tässä kuvassa ollaan muuten aivan selvinpäin, mutta hurjan väsyneitä. Enkä tunne tota takana olevaa poikaa, ne vain seuras meitä koko ajan lavalta lavalle. :) 
Saatiin tollaiset valkoiset paidat. Mullakin oli tollainen.. Yks poika halus pitää sitä vähän aikaa, sitten me lähdettiin kuuntelemaan yhtä bändiä ja se poika (samalla paita) hukkui väkijoukkoon. No ihan sama. :)

Tässäkin kuvassa on näköjään yks niistä meidän innokkaista seuraajista...
Kotiin päästiin kuin päästiinkin, yhden tytön kyydissä Tourulan mäkkäriin ja siellä kysyttiin yksiltä pojilta saataisko kyytiä kotiin ja sehän onneksi onnistui. :) Kun ajettiin yöllä kohti kotia taivas oli aivan kirkkaan punainen ja niin kaunis!

 Oli aivan älyttömän hauskaa! Tehtiin kaikkea hauskaa, kuunneltiin musiikkia, välillä vähän hulluteltiin niin kuin me aina :D naurettiin, otettiin aurinkoa ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Kiitos Anetelle parhaasta reissusta. <3 Tuntuu että olisin ollut viikon poissa kotoa...

Tykkää-merkinnät