Ilkeistä kommenteista

Heippa vain kaikille :) 
Olen huomannut, että olen saanut lähiaikoina lukea hitusen enemmän ilkeitä kommentteja täällä blogin puolella. Suurin osa laittamistanne viesteistä on todella positiivisia ja aivan ihania! Joista suuret kiitokset ja lämmin halaus kaikille ystävällisille ihmisille sinne ruudun toiselle puolelle! <3 Hymyilen jokaisen kivan kommentin jälkeen ainakin näin paljon... Mutta oikeesti vielä paljon paljon enemmän!!:) 
Lenkkeillessäni tuolla syksyilmassa olen pohtinut asiaa.. Ja tullut siihen päätökseen, että en aio enää ikinä julkaista yhtään ilkeän sävyistä kommenttia täällä blogissani, joiden tarkoitus on tavalla tai toisella loukata :) Kyllähän elämään kuuluu välillä väistämättäkin muitakin kuin mukavia asioita, joten miksi kirjoittaa blogia jossa kaikki on ihanaa ja positiivista kommenteista lähtien? Ihan siksi (niin kuin olen monen monta kertaa aiemminkin sanonut) että tämä on se hetki, jolloin ainakin minä ja uskallan väittää, että monet muutkin rentoutuvat ja sen ajan monet haluaa varmasti mielummin lukea iloisista asioista. Blogien lukeminen on yleensäkin se hetki päivästä, jolloin voi irtautua arjesta ja kaikesta muusta.:)
Viikonloppuna yhden myös blogia kirjoittavan tytön kanssa juteltiin asiasta ja ja oltiin molemmat sitä mieltä, ihmiset ketkä kirjoittavat ilkeyksiä ja loukkaavia asioita esimerkiksi juuri blogien kirjoittajille tai puhuu pahaa toisista ihmisistä, on se vain heidän tietynlaista heikkouttaan. Tämä oli ehkä hieman radikaalisti ilmaistu, mutta miksi välittää negatiivisuutta ympärilleen, kun se ilkeys kolahtaa ennemmin tai myöhemmin kuitenkin omaan nilkkaan? 
Minua ei saa surullisille tuulelle olkoon tänne blogiin tulleet viestit minkälaisia tahansa. Olen blogin myötä kasvanut vahvaksi ihmiseksi, jota ei pieni tai suurempikaan tuuli heilauta. :)  Blogi on harrastus joka on myös tehnyt minut paljon itsevarmemmaksi ihmiseksi. Tämä on matka jolloin olen oppinut niin paljon asioita niin itsestäni kuin elämästä yleensäkin, että olen enemmän kuin todella kiitollinen jokaisesta käyttämästäni minuutista tämän harrastuksen parissa. <3 
Olen vahvasti sitä mieltä, että mitä ystävällisempi, mukavampi ja ihanampi on muille ihmisille, sitä enemmän saa hyvää myös omaan elämäänsä. Tietenkin, sehän on ihan itsestäänselvää. :)

Ihanaa illanjatkoa! :) 

  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei toinen ano! Kopsaan tähän nyt erään tärkeän lauseen, mitä kirjoitin just tossa edellisessä tekstissäni: "Eri asia jos suoraan haukkuu tai käytös ei ole muuten rakentavaa, niin sehän ei ole tietenkään oikein." <-- Huomasitko tätä ollenkaan? Ja vaikka joku nyt sattuisikin sanomaan, että onpas ruma nenä niin mitä sitten? Mietipä kuinka paljon maailmassa on ihmisiä ja erilaisia mielipiteitä. Siinähän menee henki ja terveys jos alkaa tuollaisia murehtimaan! 😃 Eihän se ole oikein ja todellakaan kivaa, jos ulkonäköä haukutaan, mutta jos niin käy niin ei silti kannata jäädä märehtimään asioita. Ei muihin ihmisiin voi vaikuttaa ja muuttaa. Eikä koko maailmaa voi parantaa. Aina löytyy jostain kolkosta joku ihminen joka saattaa sanoa rumasti. Ja ihan varmasti jokainen ihminen tulee jossain vaiheessa elämäänsä kuulemaan kauheuksia, eikä sille mahda mitään. Ja kuten itsekin sanoit, niin pitää vaan nauraa huonoille kommenteille. Niinhän se menee! Tämä on vain elämää! 😉
Lempi,
kritiikki ja täysin epäasialliset haukkumakommenttit ovat kuitenkin asia erikseen 😊
www.blogger.com/profile/170235669398650709
Lempi
IP: 82.99.3.229