Ilkeistä kommenteista

Heippa vain kaikille :) 
Olen huomannut, että olen saanut lähiaikoina lukea hitusen enemmän ilkeitä kommentteja täällä blogin puolella. Suurin osa laittamistanne viesteistä on todella positiivisia ja aivan ihania! Joista suuret kiitokset ja lämmin halaus kaikille ystävällisille ihmisille sinne ruudun toiselle puolelle! <3 Hymyilen jokaisen kivan kommentin jälkeen ainakin näin paljon... Mutta oikeesti vielä paljon paljon enemmän!!:) 
Lenkkeillessäni tuolla syksyilmassa olen pohtinut asiaa.. Ja tullut siihen päätökseen, että en aio enää ikinä julkaista yhtään ilkeän sävyistä kommenttia täällä blogissani, joiden tarkoitus on tavalla tai toisella loukata :) Kyllähän elämään kuuluu välillä väistämättäkin muitakin kuin mukavia asioita, joten miksi kirjoittaa blogia jossa kaikki on ihanaa ja positiivista kommenteista lähtien? Ihan siksi (niin kuin olen monen monta kertaa aiemminkin sanonut) että tämä on se hetki, jolloin ainakin minä ja uskallan väittää, että monet muutkin rentoutuvat ja sen ajan monet haluaa varmasti mielummin lukea iloisista asioista. Blogien lukeminen on yleensäkin se hetki päivästä, jolloin voi irtautua arjesta ja kaikesta muusta.:)
Viikonloppuna yhden myös blogia kirjoittavan tytön kanssa juteltiin asiasta ja ja oltiin molemmat sitä mieltä, ihmiset ketkä kirjoittavat ilkeyksiä ja loukkaavia asioita esimerkiksi juuri blogien kirjoittajille tai puhuu pahaa toisista ihmisistä, on se vain heidän tietynlaista heikkouttaan. Tämä oli ehkä hieman radikaalisti ilmaistu, mutta miksi välittää negatiivisuutta ympärilleen, kun se ilkeys kolahtaa ennemmin tai myöhemmin kuitenkin omaan nilkkaan? 
Minua ei saa surullisille tuulelle olkoon tänne blogiin tulleet viestit minkälaisia tahansa. Olen blogin myötä kasvanut vahvaksi ihmiseksi, jota ei pieni tai suurempikaan tuuli heilauta. :)  Blogi on harrastus joka on myös tehnyt minut paljon itsevarmemmaksi ihmiseksi. Tämä on matka jolloin olen oppinut niin paljon asioita niin itsestäni kuin elämästä yleensäkin, että olen enemmän kuin todella kiitollinen jokaisesta käyttämästäni minuutista tämän harrastuksen parissa. <3 
Olen vahvasti sitä mieltä, että mitä ystävällisempi, mukavampi ja ihanampi on muille ihmisille, sitä enemmän saa hyvää myös omaan elämäänsä. Tietenkin, sehän on ihan itsestäänselvää. :)

Ihanaa illanjatkoa! :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Enni,
Oikea asenne, koska blogi on sun, päätät mitä sisältöä julkaiset! T. Mulla sama systeemi käytössä!
www.blogger.com/profile/020008228745660686
Mipsukka,
Itse uskon siihen, että sitä saa mitä tilaa. Eli pidemmällä aikavälillä positiivinen energia houkuttaa lisää hyvää ja negatiivisuus sitä huonoa. Sinulla on hyvä asenne elämään ja varmasti siitä on hyötyä jatkossakin. 😊 Kysyit aikaisemmin mitä minulle kuuluu ja en silloin kerkinyt vastaamaan, mutta hyvää kuuluu ja viihdyn täällä todella hyvin. Nyt on ihanaa kun on kevät alkanut. 😊
www.blogger.com/profile/159657583386253275
Dahlia,
Päätät itse, mitä kommentteja julkaiset ja se on ihan oikein. Olen monesti miettinyt, onko näillä Anonyymin nimimerkin takana olevilla ihmisillä pokkaa sanoa samat asiat päin naamaa toiselle ihmiselle. Onko vaan helpompaa ilkeillä kun kukaan ei tiedä, kuka olet. Et jää vastuuseen?

Asiallinen kritiikki on asia erikseen ja sen sinä otatkin mielestäni hyvin vastaan arvostaen sitä. Asiaton taas... en ymmärrä, mihin ihmisten käytöstavat katoavat netissä.
www.blogger.com/profile/156885925225925565
Laapa,
Mun mielestä päätöksesi on ihan oikea! Kenenkään ei tartte julkaista ikäviä kommentteja, sananvapaus ei päde silloin kun laittaa elämänsä blogin muodossa esille!

Kiitos että jaksat kirjoittaa positiivista ja hyväntuulista blogia!:)
www.blogger.com/profile/047311421773552911
Susanna89,
Sinulla ja kaverillasi on tosi kivoja tyylejä 😊
ja olen ihan samaa mieltä ettei ilkeitä kommentteja tarvitse julkaista/noteerata, koska sitten niiden kirjoittajat jäävät täysin ilman huomiota
www.blogger.com/profile/022325356469836525
Anonyymi
,
No ei minusta ainakaan ole kovin rakentavaa kritiikkiä, jos tullaan vaikka kommentoimaan anonyymina että "hyi että kun sulla on niin kamalan ruma ja iso nenä". Kaikki mitkä liittyy just vaikka ulkonäön haukkumiseen, on vain ja ainoastaan tyhmän ihmisen suusta, joka luultavasti ei ole itse tyytyväinen omaan ulkonäköönsä. Omalle ulkonäöllehän ei periaatteessa mitään mahda, ja jos sitä tullaan haukkumaan.. En ymmärrä niitä ihmisiä! Enkä haluakaan ymmärtää. Ilmeisesti jotain on heissä mennyt pieleen.

Kyllä se paha mitä viljelee muille, kostautuu niille kyllä. Toivottavasti asiattomat kommentit, nettikiusaaminen, loppuisi tai edes vähentyisi. Ilmeisesti niitä nettikiusaajia on vaan hyvin
paljon :/ Ja todellakin luulen, että heillä ei olisi pokkaa sanoa samaa kasvotusten!
Minä en ottaisi asiattomia kommentteja vakavasti. Nauraisin vain niiden typerille lähettäjille 😊
Crazyh,
You go girl! Oikeanlaista asennetta. Sä et ansaitse mitään haukkukommentteja. Sun blogi on ihanan positiivinen ja ihana karkaus todellisuudesta 😊
www.blogger.com/profile/025841994926207910
Anonyymi
,
Muistathan kuitenkin julkaista asialliset kommentit vaikket olisikaan samaa mieltä. 😊 muuten tulee aika ahdasta mielipiteiden suhteen..
Anonyymi
,
Hei toinen ano! Kopsaan tähän nyt erään tärkeän lauseen, mitä kirjoitin just tossa edellisessä tekstissäni: "Eri asia jos suoraan haukkuu tai käytös ei ole muuten rakentavaa, niin sehän ei ole tietenkään oikein." <-- Huomasitko tätä ollenkaan? Ja vaikka joku nyt sattuisikin sanomaan, että onpas ruma nenä niin mitä sitten? Mietipä kuinka paljon maailmassa on ihmisiä ja erilaisia mielipiteitä. Siinähän menee henki ja terveys jos alkaa tuollaisia murehtimaan! 😃 Eihän se ole oikein ja todellakaan kivaa, jos ulkonäköä haukutaan, mutta jos niin käy niin ei silti kannata jäädä märehtimään asioita. Ei muihin ihmisiin voi vaikuttaa ja muuttaa. Eikä koko maailmaa voi parantaa. Aina löytyy jostain kolkosta joku ihminen joka saattaa sanoa rumasti. Ja ihan varmasti jokainen ihminen tulee jossain vaiheessa elämäänsä kuulemaan kauheuksia, eikä sille mahda mitään. Ja kuten itsekin sanoit, niin pitää vaan nauraa huonoille kommenteille. Niinhän se menee! Tämä on vain elämää! 😉
Lempi,
kritiikki ja täysin epäasialliset haukkumakommenttit ovat kuitenkin asia erikseen 😊
www.blogger.com/profile/170235669398650709