Illan fiiliksiä

Harmittaa... Se kun tiedän, kuinka älyttömän työn oon tehnyt psykologian lukemisessa viime syksynä. Ja kun lähden sitä uusimaan, (läpi menneen reaalin voi uusia vain kerran?) ei viikko riittänytkään kaikkien asioiden kertaamiseen. Ei lähellekään. Arvioin ajan vähän vikaan..  Tottakai psyka varmasti ihan ok menee kun osan asioista olen kerrannut, mutta kun tietäisi pystyvänsä vielä huomattavasti parempaan. Alkaa olla jo niin väsynyt lukemiseen, mutta kun olisi vielä hetki aikaa kerrata, lukea kirjat vielä kerran. Mutta ei auta jossitella, joskus vain menee näin.

Nyt nukkumaan!


Hyvää yötä ihanat lukijani :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kyllä se hyvin menee, jos kerran on yksi lempiaineista koulussa ja oot jo kertaalleen kirjottanut, niin kyllä ne asiat on päässä. =)
Anonyymi
,
Mulla sama bilsan kanssa! C taitaa jäädä vaikka mun bilsan keskiarvo todistuksessa on se 9, ei vaan auta enää mikään:(
Tsemppia sulle!
Minka,
Eiköhän se hyvin mene! Muista että oot kuitenkin tehnyt parhaasi, ei sitä välttämättä voinut tietää että lukemiseen menisi enemmän aikaa, oot tehny parhaas sillä mitä sulla on! Tsemppiä!
www.blogger.com/profile/062202197077760142
rennosti
,
Psyka on heleppo! Jos oot tehny siel tunneilla muutaki ku piirrelly ni ei ne kysymykset mahdottomia ole. Mä kirjotin itse M vaikken tainnut yhtään kirjaa lukea kokonaan. Kokeessa kirjottelin jotain ympäripyöreetä p*skaa, vedoten aina joihinkin tutkimuksiin ja teorioihin ja koe meni omasta mielestä ihan penkin alle. Mutta ilmeisesti YTL:lle kelpas.
Tsemppii vaan ja lopeta se stressaaminen 😉 Vaik toi nyt tuntuis elämältä ja kuolemalta niin sitä se ei ole. Lukion jälkeen unohdat noi arvosanat kuitenkin pian ja meet kohti uusia haasteita, ei noita reaalien arvosanoja myöskään kukaan kysy lukion jälkeen.
Me and My,
Jaksamisia<3 Kohta lukeminen on ohi ja sitten lähdetään Helsinkiin. Viimeiset puristukset vain kehiin.! Olet lukenut niin paljon, että pakostikkin saat hyvän. 😊
www.blogger.com/profile/087081553229535099
Anna,
Tsemppiä veera, hyvin se menee oikeesti! toi alimmainen kuva sai jotenkin ihan mahtavan fiiliksen aikaan huomista ajatellen, oikeen semmonen että "kaikki tai ei mitään" =D. tänään lenkille vähän purkamaan fiiliksiä ja sit rentoutuneena nukkumaan ja huomenna 110% panos kokeeseen 😉
www.blogger.com/profile/022055127244576910