Illan lenkkivaatteet

On toivottu kuvia siitä, mitä puen lenkille päälleni, joten tässäpä tän päivän lenkkeilyvaatteet, mitkä heitän kohta päälle ja lähden kohti rantaa.

Ajattelin lähtee tästä kävelemään pienen iltalenkin ja sen jälkeen jatkan siivoomista sun muuta. Onneks lenkki piristää aina. Kaikki muut ovat jälleen mökillä, joten kuvasin mun lenkkivaatteet matolla :)
Nike Dri-Fit t-paita, H&M Sport juoksuhousut, äidin ipod (kun oma on vieläkin hukassa), juomapullo ja lenkkarit, jotka eivät päässeet kuvaan :D Ovat nimittäin vähän kulahtaneet, uudet olisi ostoslistalla.

Mukavaa iltaa! :) Mulla on huomenna pitkä ja jännittävä päivä edessä :D Aamulla kuudelta herätys ja ensin Jyväskylään, josta junalla Helsinkiin ja sieltä iltapäivällä junalla takas. Joten uutta postausta ehkä vasta keskiviikkona :)<

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
kannattaa nyt käydä urheilukaupoista ostamassa lenkkarit, sillä niitä on nyt paljon alennuksessa ! Esim nämä: http://www.finishline.com/store/images/products/xlg41925grn.jpg adidaksen climacool chillit ovat oikeasti melkein höyhenen kevyet ja niiiiiiiin ihanat ! ovh 100e ja olen nähnyt kaupoissa 50e hintaan, esim topsportissa.
Anonyymi
,
onks noi Hennesin juoksuhousut oikeasti hyvät eli jotain urheiluputiikkien trikoiden tasoa?! en oo uskaltanut ostaa kyseisii tamineita lenkille.

sul on tosi kiva blogi! ^^
Anna,
merenhelmi,
Anonyymi:
Okkei 😊 kiitos tosi paljon laittamastasi vinkistä <3 😊

Anonyymi:
Mun mielestä ne on ihan hyvät, että sellaset aika napakat. En oikein osaa sanoa, että onko yhtä hyvät kun urheilukauppojen juoksuhousut :/ Mutta luulen, että urheilukaupoissa myydään vielä parempia ja laadukkaampia housuja. 😊 En tiedä paljon kyseiset housut maksaa H&M liikkeessä kun löysin noi mun juoksuhousut kirppikseltä 😊

Anna:
Joo ehdottomasti! 😊<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167