Illan tunnelmia

Täällä sitä ollaan perheen luona ja parasta joulussa ja lomassa onkin juuri tää, että saa olla perheen kanssa, eikä ole kiire mihinkään! Huomenna mennään sitten mummolaan, jossa syödään yhdessä ja käydään varmaan myös pihasaunassa.

Tänään heräsin melko aikaisin, jotta sain aamun tehtyä blogihommia ja aamupalan jälkeen aloitettiin sitten siivoamaan, missä menikin sitten ihan koko päivä! Mutta nyt on ihan eri tunne aloittaa loman vietto kun on puhdasta ja siistiä.

Pian haetaan siskoni töistä ja käydään samalla kaupasta hakemassa jotain hyvää illaksi. Tämän vuoden keväällä aloitettu karkkilakko on sujunut muuten aika hyvin koko vuoden, mutta täytyy sanoa, että tämä joulun aika on varmasti se kaikista haastavin vaihe. Toki tekisi mieli nyt herkutella, mutta mun keho ei vaan kestä kunnolla sokeria, joten ei auta :) Onhan kaupoissa myös sokeritonta suklaata ja voin tehdä esim. raakakakkua / sokeritonta juustokakkua :D

Lahjoista ei ole tarvinnut tänä vuonna stressata. Päätettiin perheen kesken, ettei tänäkään jouluna hankita toisille lahjoja. Oltiin kaikki yhtä mieltä siitä, että on ihan turhaa hankkia mitään uutena kun kaikilla on jo kaikkea ja liikaakin. Kuopion kämpältä tosin pakkasin tytöille ja äitille tuliaiseksi kivoja mm. astioita, koruja, vaatteita, hyvää kahvia, conversekenkiä ja niin edelleen. Pikkusiskot tuntien, kaikki tulevat heillä varmasti kovaan käyttöön ja itse sain omiin kaappeihin vähän lisätilaa.

Mutta nyt sinne kauppaan ja sitten infrapunasaunaan uusimman Kauneus ja terveys -lehden kanssa. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit