illanviettoon

<
Heipparallaa! Täällä aletaan pian valmistautumaan ja laittautumaan iltaa varten, lähdetään nimittäin hetken päästä poikaystäväni kanssa viettämään iltaa! Olin jo ihan varma, että jään rennosti kotiin venyttelemään ja katsomaan sarjoja, mutta jos sitä nyt tämän kerran innostuisi lähtemään! ;) Ei sitä koskaan tiedä miten hauska ilta on edessä!

Pakko muuten sanoa, että nyt mulla on niin helpottunut olo tällä hetkellä. Vein tänään postiin paperit tämän kevään avoimen väylän hakua varten, toisin sanoen todistuksen hakijapalveluun kaikista tekemistäni kursseista. Putosi kyllä iso kivi sydämeltä, viime talvena nimittäin tuntui joinakin hetkinä, että tähän päivään on ikuisuus. Mutta tässä sitä ollaan, kaikki valmiina tämän kevään osalta jee :) Jaksan nyt hehkuttaa tätä moneen kertaan, mutta oikeesti on niin mahtava fiilis sen osalta!

Ja näissä kuvissa on mun lemppareita... Gucci Guilty hajuvesi on valintani tälle illalle, kynnet lakkaan Essien twin sweater set -lakalla ja huulet punaan yhdellä mun suosikkihuulipunalla (Lumene 68 Kukkiva kevät, ihan täydellinen sävy). Iltalaukuksi ehkä valikoituu joku ei niin hieno, sillä en oikeen uskalla kiikuttaa tota laukkua mihin tahansa yökerhoon.... Oli kuitenkin pakko etsiä kyseinen ihanuus vaatekaapin kätköistä pitkästä aikaa esille, se on niin kaunis ja tyttömäinen! Niin ja vilahtaa kuvissa myös yksi viime aikojen ostokseni, nimittäin Baremineralsin mineraalimeikkipuuteri. Siitä tykkään todella paljon!

Hauskaa vappua kaikille!

Ps. Kommenttiboksin puolella on ollut viime aikoina vähän hiljaisempaa. Pahoittelen, että oon nyt vastannut teille vähän viiveellä matkan ym. takia, mutta ilahdun oikeesti aina teidän laittamista viesteistä ja mielelläni kirjoittelen, sekä vaihdan kuulumisia teidän kanssa :) 


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Osaisitko suositella jotain hyvää hajuvettä, kun oikean löytäminen on todella vaikeaa.
merenhelmi,
Hmm!

Toi on kyllä totta! Sopivan hajuveden löytäminen voi olla yllättävän hankalaa... Mä tykkään tosta Gucci Guilty hajuvedestä tosi paljon, mutta se on enemmän sellainen "juhlatuoksu". Arkituoksuna käytän usein Dolce&Gabbanan Light Blue hajuvettä, oon ihan koukussa siihen! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167