Illanviettoon ystävän kanssa!

 

 

 
Saavuin just Jyväskylään kun lähdetään pian ystäväni Aneten kanssa viettämään iltaa. En muista milloin viimeksi olen lähtenyt jonnekin illanviettoon! Ajateltiin, että mentäisiin yhdessä jonnekin kivaan paikkaan istuskelemaan ja juttelemaan. Ihanaa kun ehtii taas enemmän näkemään rakkaita ystäviä kun ei tarvitse istua melkein kaiken aikaa nenä kiinni kirjassa :) Aamulla lähden jo kuuden aikaan junalla kohti Helsinkiä ja huominen koko päivä menee Helsingissä! On luvassa vaikka mitä mahtavaa huomiselle, mutta niistä lisää myöhemmin :)
Tänään oon vähän siivoillut ja muuttokuorma on muuten edelleen purkamatta.. Mutta ajattelin järjestellä mun tavarat vasta sitten kun tulee sadepäivä ja voi hyvällä omalla tunnolla olla koko päivän sisällä. Otettiin tänään myös aurinkoa terassilla ja tehtiin herkullinen salaatti oman kasvimaan antimista, josta voisin laittaa ohjetta myös tänne blogiin! Siitä tuli tosi herkullista. Tehtiin myös vähän pihahommia, sekä paistettiin letut terassilla. Mä niin rakastan lettuja! :D
Hauskaa perjantaita kaikille! Mun ja Aneten illanvietosta ja huomisesta Helsingin matkasta päivittelen reaaliaikaisia kuulumisia instagramin puolelle (@veeramerenhelmi)
Ps. Kiitos muuten ihanista kommenteistanne! :) Vastaan niihin niin pian kuin mahdollista! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit