iloinen yllätys

Hei ja ihanaa iltaa kaikille. Olette ehkä huomanneet, että Indiedays palkitsee jälleen bloggaajia ja voittaja on teidän päätettävissänne. Olin tosi yllättynyt ja iloinen huomatessani, että olen ehdolla yhdessä kategoriassa. Tämä on minulle suuri kunnia :) Indiedays palkitsee bloggaajia siis viidestä eri kategoriasta.
Merenhelmi blogini on ehdolla siis vuoden säteilevin blogi kategoriassa jossa bloggaajaa kuvaillaan näin Blogiskenen sädehtivin blogi. Bloggaaja, joka suorastaan säteilee energiaa ja sisäisen kauneuden hehkua!
Jos sinusta tuntuu, että kuvaus osuu minuun niin olisin todella kiitollinen jos annat äänesi Merenhelmi blogille :) Voit äänestää täältä.
Äänestyssivut ovat auki enää tämän viikon. Jos siis haluat äänestää kannattaa tehdä se pian! :) Jokainen äänestänyt osallistuu kilpailuun, jossa jaossa on Asus fonepad 7, sekä lippupaketteja Indiedays Blog Awards -juhlaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Saara
,
En kyllä koskaan äänestä näissä blog awardseissa mutta nyt oli pakko, nimittäin olet juuri tuon kuvauksen henkilö! 😊))

http://iwannabuyit.blogspot.fi
Anniina
,
Ääni annettu sinun blogille, ehdottomasti 😊
merenhelmi,
Voi kiitos kauheesti!! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Miten mukava kuulla, että olet tota mieltä, kiitos 😊 Käyn kurkkaamassa sun blogia 😊
merenhelmi.indiedays.com
Hansu
,
Sinua on äänestetty! <3
Angelika,
Ihana blogi sulla! Jos saa kysyä niin mihin kauppikseen oot hakemassa? Ite pitäis vuoden päästä hakea Aaltoon :/ Kävin muuten äänestämässä sua 😊
anniangelikan.blogspot.fi
merenhelmi,
Ooi<3 Kiitos oikeesti 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Voi miten mukava kuulla, kiitos 😊<3 Olen valitettavasti pitänyt sen täällä blogin puolella vielä salaisuutena, että mihin kaupunkeihin pyrin 😟 mutta sen verran voin paljastaa, että jätin Tampereen, Turun ja Helsingin omalta listaltani pois.. Aalto yliopisto on aina ollut haaveeni, mutta hain sitten muualle kun Aaltoon on niin hankala päästä 😟 Mutta Aaltoon olisi kyllä todella upeaa päästä! <3 Tsemppiä kun pääsykoelukemisen sitten alkaa 😊 Ahkeruus palkitaan!:)
merenhelmi.indiedays.com
Ruusunen
,
Onnea ehdolla olemisesta!! 😊 Valinta osui oikeaan bloggaajaan.
merenhelmi,
Ihana kuulla, kiitos muru 😊
merenhelmi.indiedays.com