Ilta

Mä tulin tässä jonkin aikaa sitten töistä kotiin, oli tosi mukavaa ja mulla on oikeesti aivan mahtavia työkavereita!! :) 
Ja tänään tuli muuten Psykologian ylioppilaskirjoitusten lopulliset tulokset. Uskalsin aamulla kysyä ne, vaikka tiesin, että ei kovin hyvin mennyt.. Sain nyt sittenkin C:een ja oon tosi pettynyt, koska psykologian kursseista oon saanut arvosanaksi kuitenkin ysiä ja kymppiä. Eikun siis lukemaan uusintaa varten, hohhoijaa.. Tai oikeastaan ärsyttää ajatellakin mikä tajuton urakka on edessä kun pitää kerrata kaikki kurssit periaatteessa uudestaan, mutta onneks tässä on aikaa vielä kevääseen. Miten teillä meni? :)

Ja Lempi nappas äsken kuvan kun yritin suomentaa enkun kappaletta ja näissä merkeissä jatkan nyt..

Ja ton kameran laturin paikka ei ole varsinaisesti tossa, vaikka aika useasti siinä onkin :D
Kiva perjantai-ilta.. Mitenkäs te vietätte iltaa?:)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sensaatio,
Onnittelut C:stä, ei se ole kirjoituksista edes mikään huono arvosana, eli voit olla ylpeä siitä. Kurssien arvostelu kun riippuu niin paljon opettajasta kun taas yo-kokeet pisteytetään toisinaan aika epäreilustikin. (miettii nyt tuota tämän syksyn pitkän enkun arvosteluakin)

Itse sain myös eilen äikän kirjoitusten tulokset, E tuli. Nyt ovat kirjoitukset pulkassa minun osaltani 😊

http://puukengat-clogs.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/172717441180195633
Anonyymi
,
Hei!
Älä lannistu, mulla kävi ihan samoin psykologian kanssa, kun kirjotin muutama vuosi sitten! Elikkä kävin tyyliin kaikki kurssit arvosanoin 8-10 ja kirjotin sen mielestäni ihan hyvin, tai siltä tuntui, ja C sieltä napsahti. En lähtenyt uusimaan, koska kirjotin aika monta muutakin ainetta.
Elikkä kurssien arvosanat ei juurikaan kulje käsikädessä kirjotusten arvosanojen kanssa. Tosiaan arvostelu menee ihan eri tavalla ja yleensä monen henkilön kautta ylioppilaslautakunnassa kun vertaa kurssiarvostelua lukion psykan maikan toimesta 😊 Ja onhan yo tehtävätkin ihan erilaisia kun kurssikokeessa yleensä 😊
-E
merenhelmi,
Sensaatio:
Kiitos kommentista 😊 Niimpä niinhän se menee 😊
Mutta rehellisesti sanottuna, en pysty olemaan tyytyväinen tohon tulokseen. Olisin iloinen, jos voisin tyytyä C:eehen, eikä "tarvitsisi" lähteä uusimaan. Mutta uskon kuitenkin, että pystyn parempaan psykologian kohdalla. Kuitenkin osasyynä oli se, että ymmärsin yhden tehtävän kokonaan väärin, että sekin vähensi pisteitä.
Vau sinä sait upean tuloksen äidinkielestä! 😊 Onneksi olkoon, varmasti helpottunut olo kun on kirjoitukset takana päin, onnittelut vielä 😊 Meen vierailemaan sun blogiin, kivaa iltaa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Anonyymi:
Joo, jep. Niimpä, ihan totta, että ylioppilaskokeentehtävät eroaa kuitenkin kurssikokeiden tehtävistä 😊
Mukavaa illanjatkoa sinulle 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167