Ilta

Mä tulin tässä jonkin aikaa sitten töistä kotiin, oli tosi mukavaa ja mulla on oikeesti aivan mahtavia työkavereita!! :) 
Ja tänään tuli muuten Psykologian ylioppilaskirjoitusten lopulliset tulokset. Uskalsin aamulla kysyä ne, vaikka tiesin, että ei kovin hyvin mennyt.. Sain nyt sittenkin C:een ja oon tosi pettynyt, koska psykologian kursseista oon saanut arvosanaksi kuitenkin ysiä ja kymppiä. Eikun siis lukemaan uusintaa varten, hohhoijaa.. Tai oikeastaan ärsyttää ajatellakin mikä tajuton urakka on edessä kun pitää kerrata kaikki kurssit periaatteessa uudestaan, mutta onneks tässä on aikaa vielä kevääseen. Miten teillä meni? :)

Ja Lempi nappas äsken kuvan kun yritin suomentaa enkun kappaletta ja näissä merkeissä jatkan nyt..

Ja ton kameran laturin paikka ei ole varsinaisesti tossa, vaikka aika useasti siinä onkin :D
Kiva perjantai-ilta.. Mitenkäs te vietätte iltaa?:)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Sensaatio:
Kiitos kommentista 😊 Niimpä niinhän se menee 😊
Mutta rehellisesti sanottuna, en pysty olemaan tyytyväinen tohon tulokseen. Olisin iloinen, jos voisin tyytyä C:eehen, eikä "tarvitsisi" lähteä uusimaan. Mutta uskon kuitenkin, että pystyn parempaan psykologian kohdalla. Kuitenkin osasyynä oli se, että ymmärsin yhden tehtävän kokonaan väärin, että sekin vähensi pisteitä.
Vau sinä sait upean tuloksen äidinkielestä! 😊 Onneksi olkoon, varmasti helpottunut olo kun on kirjoitukset takana päin, onnittelut vielä 😊 Meen vierailemaan sun blogiin, kivaa iltaa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Anonyymi:
Joo, jep. Niimpä, ihan totta, että ylioppilaskokeentehtävät eroaa kuitenkin kurssikokeiden tehtävistä 😊
Mukavaa illanjatkoa sinulle 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
IP: 82.99.3.229