Ilta golfin parissa

Täällä hiukan kiirettä pitelee, sillä olemme parhaillaan tekemässä lähtöä poikaystäväni kanssa särkänniemeen!

Meillä on ollut tosi ihanaa yhdessä. Muistatteko kun kauan sitten toivoin, että heti lukiosta päästyäni aloitan harjoittelemaan golfia? Kirjoitin niin moneen postaukseen ja koko sydämestäni toivoin, että pääsen opettelemaan paremmin tuota kiehtovaa lajia. Se oli sitten viime talvena kun juttelin hänen kanssaan ensimmäisiä kertoja. Muistan vieläkin miten hymyilin kun poikaystävni kertoi harrastavansa golfia! Tällä  hetkellä Ollin tavoitteena on sm-kisat ja minun haaveena olisi kehittyä askel askeelta paremmaksi ja paremmaksi. Kohtalo kuljettaa ja haaveilla on tapana toteutua.. Mutta olen niin iloinen, etten voi uskoa tätä todeksi. Että olen saanut tollaisen ihmisen rinnalleni, joka kaiken lisäksi opettaa minua kädestä pitäen haaveideni lajissa.

Eilen vietimmekin aurinkoisen illan golfkentällä ja tässä hiukan kuvamateriaalia. Saatan lisätä tähän postaukseen lisää kuvia illalla.


Kokeilin muuten ensimmäistä kertaa Opi merkin alus- ja päällyslakkaa. Vaikuttavat todella hyviltä ja laadukkailta tuotteilta, vaikka hinta oli aika kirpaiseva. Ensimmäisien kokeilukertojen jälkeen olen kuitenkin tyytyväinen lakkoihin. Ja punainen värulakka on Essieltä, on muuten todella kaunis yhdistelmä kultaisen kellon pariksi. 

Eilen sain vielä kuulla minkälainen upea yllätys kohtaa elämässäni tämän heinäkuun aikana, lupaan kertoa siitä hiukan tuonnempana!  ♥ Nyt lenkille ja sitten suunta kohti Särkänniemeä! Vastaan kommentteihin mahdollisimman pian. 

♥ 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Laapa,
Olet kyllä suloinen ihminen!:) Aina yhtä positiivinen, näitä postauksiasi on ilo lukea
www.blogger.com/profile/047311421773552911
LeAnn,
Ihania kuvia. Kiva kuulla, että jotakin ihanaa on luvassa. 😊 Tsemppiä golfiin!
www.blogger.com/profile/151128285253508342
Anonyymi
,
eikai vaan blogi siirry massablogiks indiedaysille..?:/
merenhelmi,
Voi kiitos sinulle ihana!<3 😊 En ole aina niin positiivinen 😉 Mutta yritän olla:)<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Blogini on tällä hetkellä Indiedays Inspiration blogi, mutta en ole ainakaan näillä näkymin siirtymässä kokonaan Indiedays blogiksi. 😊 Ihanaa illanjatkoa sinulle. <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kaunis kiitos sinulle 😊 Jännittävää, mutta ihanaa! <3 Kiitos, se on kyllä hankalaa, mutta niin kiehtovaa!
www.blogger.com/profile/015246971550904167